Copiii din Aninoasa au lumină după doi ani de întuneric

Ziua de ieri va fi uitată cu greu de o familie din satul Sterpoaia al comunei Aninoasa, asta pentru că după aproximativ doi ani au din nou curent electric. Cu ajutorul autorităților locale, casa modestă a familiei greu încercată de necazuri a fost luminată, iar lumânările vor deveni acum doar o amintire urâtă. Este vorba de familia Manţeco, pentru care Pandurul a demarat o campanie de sprijin cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Sărbătorile de anul acesta vor fi unele de neuitat pentru familia din Aninoasa. După mulți ani atât copiii cât și părinții acestora vor putea zâmbi de Crăciun, iar micuții se pot bucura de darurile primite de la Moș Nicolae și Moș Crăciun. Cititorii ziarului Pandurul au ajutat din plin această familie, astfel că cei trei copii au haine groase şi pot merge în continuare la şcoală şi la grădiniţă, familia are alimente pentru următoarele săptămâni, iar jucăriile şi dulciurile sunt sub brăduţ.

Cea mai mare realizare rămâne însă curentul electric. Începând de aseară becul a luat locul lumânărilor, iar casa a fost plină de lumină și voie bună așa cum nu s-a mai întâmplat de mult. Acum micuții se pot juca și își pot face lecțiile până seara târziu și nu vor mai fi nevoiți să adoarmă odată cu venirea serii sau să mănânce ultima dată când se îngână ziua cu noapte. Cu ajutorul autorităților locale acest lucru a fost posibil. „Suntem foarte fericiți pentru că avem și noi lumină. Eu fac treabă prin casă, iar copiii se joacă. Nu avem cuvinte de mulțumire pentru toţi cei care ne-au ajutat și pentru domnul primar. Credeam că niciodată nu va veni această zi când o să avem și noi din nou curent electric. Suntem fericiți”, a precizat Ramona Manțeco.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: