Copil de 5 ani, acroşat de o maşină

În data de 24 aprilie a.c., orele 11:15, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către U.C., de 33 ani, din comuna Băleşti, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe str. Ioan Budai Deleanu, a accidentat o minoră care a pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure, pe care, ulterior, a transportat-o la Spitalul „Tudor Vladimirescu” pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 La locul accidentului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul U.C., în timp ce conducea un autoturism spre str. Ecaterina Teodoroiu, a acroşat o minoră de 5 ani, care, fiind nesupravegheată, a ieşit în alergare din curtea unui imobil şi a pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a minorei care a fost transportată la unitatea medicală chiar de către conducătorul auto. Acesta a revenit la locul accidentului, ocazie cu care s-a procedat la testarea sa, cu aparatul etilotest. S-a constatat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: