Transfer la o echipă de top din Europa pentru olteni

Patronul celor de la Universitatea Craiova,  Mihai Rotaru, pregătește marea lovitură pentru a menţine echipa în top şi sezonul viitor. Perla oltenilor, Valentin Mihăilă, ar putea fi transferul acestei veri şi ar putea ajunge la o echipă de top a Europei.

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, crede în șansele oltenilor la titlu și mizează pe un transfer-record în viitorul apropiat, cel al lui Valentin Mihăilă.  Mihai Rotaru și-a făcut calculele pentru titlu și a pregătit echipa pentru reluarea antrenamentelor. „E anul Universității. Dacă noi câștigăm toate meciurile până la final, suntem 100% campioni. Am cumpărat teste, am făcut deja testarea”, a spus Rotaru la Antena Sport.

Acesta mizează pe extrema Valentin Mihăilă şi pentru finalul de sezon dar şi în vederea unui transfer: „E unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români ai ultimilor ani. Noi credem că va putea juca la o echipă foarte mare din top 4 din Europa în curând”. Totuşi patronul oltenilor crede însă că titlul va fi adus la Craiova de Andrei Ivan: „Vorbeam zilele trecute cu el. I-am zis că dă 5 goluri în play-off. Are 22, 23 de ani, noi vorbim de atâta timp de el, dar încă e tânăr”.

Vizualizări: 805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: