Cosmin Morega, supărat pe colegii din PSD: Nu orice muscă face miere!

Alegerile locale de anul viitor creează deja tensiuni în cel mai mare partid din Gorj. Cei care râvnesc la un post de primar nu sunt deloc împăcați cu ideea că liderii PSD Gorj au anunțat că vor face sondaje care să desemneze candidatul cu cele mai multe șanse. Viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, a vorbit, la Radio Accent, despre dorința de a fi candidatul PSD pentru cel de-al doilea municipiu din Gorj. În cărți, ar mai fi, spun surse, și fostul edil Dorin Hanu.

Reporter: Cine va fi candidatul PSD la Motru? Știți deja?

Cosmin Morega: Este o întrebare pe care o pune toată lumea de luni de zile. Faptul că s-a aruncat pe piață să se va sonda, că sunt mai mulți în cărți, nu cred că a făcut bine PSD și niciunui partid. A făcut o luptă între colegii de partid, o luptă între posibilii competitori, o luptă care nu își are rostul. Ceea ce se întâmplă face să slăbească partidul, nu să-l întărească. E bine ca până la sfârșitul anului să se știe candidații pentru fiecare zonă. Nu vreau eu neapărat și nu vreau să forțez nota. Trebuie să analizeze foarte bine și să lăsăm deoparte prieteniile, nepotismele. Cine consideră partidul că este persoana îndreptățită, să fie ales și să facă și treabă. Nu orice muscă face miere!

Rep.: Cum este echipa PSD de la Motru?

C. M.: Eu mă lupt la Motru, cel puțin de trei, patru ani, cam singur. Am spus și nu mi-e rușine. Am avut momente când a trebuit să mă lupt cu ai mei, de lângă mine, din partid. De ce? Pentru că simplul fapt că li s-a părut că Morega e mai răsărit ca ei. Cu ghilimele de rigoare. Nu vreau să câștig imagine, că dacă fac, fac pentru toți. Sunt un om al echipei.

Rep.: Cine are de câștigat de pe urma acestei incertitudini?

C. M.: Faptul că „Haideți că vedem după alegerile europarlamentare, haideți că vedem după prezidențiale, vedem în toamnă, în vară, în ianuarie” nu face bine nicicui. Face bine doar opoziției, care se bucură. Văd că nu am învățat nimic din ce s-a întâmplat în vara lui 2016. Nu am nicio vină! Am muncit și atunci aproape singur. Am avut 3% peste voturile partidului. 

Vizualizări: 6,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: