Cotojman: Răgman mi-a furat nisipul antiderapant

Doi primari gorjeni au găsit un real motiv de ceartă în această iarnă grea. Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, îl acuză pe primarul din Prigoria, Emil Răgman, că i-a furat nisipul pe care îl folosea ca antiderapant. Răgman nu recunoaște acuzațiile și spune că are suficient material antiderapant în comuna sa.

Iarna grea de anul acesta bagă zâzanie între doi primari gorjeni care s-au găsit să-și dispute până și nisipul din comună. Primarul de la Roșia de Amaradia este convins că vecinul său, primarul din Prigoria, i-a furat nisipul pentru a-și deszăpezi drumurile din comună. Are și martori care au văzut furtul. ”Țin să vă spun că zilele trecute domnul primar de la Prigoria și-a trimis o echipă de oameni și efectiv mi-au furat nisipul ca să-l împrăștie pe drumurile dumnealui. Rămân în situația de a-l reclama la poliție pentru ce a făcut. Sunt foarte sigur de afirmații, am martori, un salariat de-al meu de la primărie a sesizat acest lucru”, a declarat primarul din Roșia de Amaradia.

Răgman: ”E nebun la cap”

Nici vorbă să recunoască acuzațiile. Primarul din Prigoria, Emil Răgman s-a enervat când a auzit ce acuzații i se aduc declarând că primarul Cotojman nu e sănătos la cap. ”E nebun la cap, cum să-i fur eu nisipul. Noi nisipul în împrăștiem pe drum din mașină, nu aveam cum. El nu are nisip, să vină la mine să-i dau eu dacă nu are”, a declarat Emil Răgman, primarul din Prigoria.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: