Cristian Lupuț şi-a adus antrenor secund

Noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, îşi definitivează staff-ul cu care va pregăti echipa. Acesta şi-a ales ca secund  pe fostul antrenor de la SC Oțelul Galaţi, Alexandru Ciobanu.

După despărțirea de Flavius Stoican și numirea lui Cristian Lupuț în funcția de antrenor principal, ACS Viitorul Târgu Jiu își formează un nou staff tehnic. Liga2.ro a aflat că unul dintre antrenorii secunzi ai lui Lupuț este Alexandru Ciobanu, fostul antrenor principal de la SC Oțelul. Ca de obicei clubul nu a anunțat, nici de această dată, nimic cu privire la oamenii care vor face parte din noul staff tehnic. Informația conform căreia Alexandru Ciobanu îl va ajuta pe Cristian Lupuț a fost confirmată chiar de ”secund”, care a postat pe contul personal de Facebook:

Alexandru Ciobanu a fost ultima dată sub contract cu SC Oțelul, de care s-a despărțit în august anul trecut. Culmea, clubul renunța la el chiar în momentul în care s-a aflat că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Alexandru Ciobanu venise în staff-ul tehnic al SC Oţelul în vara anului 2017 ca preparator fizic, iar din toamna acelui an i s-a încredinţat postul de antrenor principal, pe care l-a ocupat până la finalul sezonului. Ediţia 2018-2019 a Ligii 3 a început-o din nou ca preparator fizic, iar la jumătatea stagiunii a plecat în Oman, ca antrenor principal la formaţia Al Orouba. A revenit în vara lui 2019, fiind antrenor principal în sezonul precedent, a mai informat liga2.ro.

În trecut, a rămas alături de echipa gălăţeană chiar şi în condiţiile în care restanţele salariale ajunseseră la şase luni. De altfel, în ianuarie 2019, când a plecat în Oman, a renunţat la toţi banii pe care îi avea de primit de la SC Oţelul.

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: