Junioarele CSM Târgu Jiu au aflat programul turneului 2

Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa la finalul acestei săptămâni la Slatina, pentru meciurile din cadrul turneului 2 din Campionatul Naţional de handbal feminin rezervat junioarelor 3. Inițial, turneul era programat pentru perioada 7-11 aprilie, dar reprerezentanții echipei HCM Craiova au decis să retragă echipa din campionat și organizatorii au scurtat turneul.

Față de programarea inițială, competiția de la Slatina este mai scurtă cu două zile, după ce HCM Craiova s-a retras din campionat. Turneul se va desfășura în perioada 9-11 aprilie. Inițial, turneul era programat pentru perioada 7-11 aprilie, dar reprezentanții echipei HCM Craiova au decis să retragă echipa din campionat și astfel, în Seria J, au rămas CSM Târgu Jiu, CSS Petroșani, CSS Hunedoara și CSM Slatina, a informat oficial CSM Târgu Jiu.

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu este liderul Seriei J. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu s-au impus în toate cele patru meciuri ale primului turneu, desfășurat la Târgu Jiu, la începutul lunii februarie.

Programul turneului de la Slatina:

9 Aprilie 2021

Ora 15:20 CSM Petroșani – CSM Slatina

Ora 18:00 CSM Târgu Jiu – CSS Hunedoara

10 aprilie 2021

Ora 15:00 CSM Târgu Jiu – CSS Petroșani

Ora 17:40 CSS Hunedoara – CSM Slatina

11 aprilie 2021

Ora 09:00 CSS Hunedoara – CSS Petroșani

Ora 11:40 CSM Târgu Jiu – CSM Slatina

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: