CRONICA NEAGRĂ

Târgu Jiu/ Furt comis de un minor

Tânărul din Petroşani prins ieri ca fiind autor al trei furturi are de fapt mai multe la activ. M.I.B de 16 ani a mai sustras o geantă cu documente şi un telefon mobil în data de 30 august dintr-o filială a unei asociaţii din Târgu Jiu. Bunurile au fost recuperate şi a fost probată activitatea infracţională a tânărului în cazul a patru infracţiuni de furt calificat.

Mătăsari/ Au furat un boiler

Patru persoane, dintre care trei minori, sunt suspectate de furtul unui boiler, în valoare de 200 de lei, din locuinţa lui Dumitru L. din Mătăsari. Bunul a fost recuperat de către poliţiştii şi restituit proprietarului. Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal, în prezent fiind cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Bâlteni/ Furt la un vagon de marfă

Două persoane din Bâlteni, ambii în vârstă de 24 de ani, au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgeau un tampon şi două săgeţi de frânare de la un vagon garat pe o linie industrială a Depozitului de cărbune Cocoreni. Bunurile urmau să fie valorificate la un centru de colectare a fierului vechi. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal. 

Albeni/ Plimba combustibil fără acte de provenienţă

Ion S. din Prigoria în vârstă de 72 de ani avea depozitat în maşina personală  200 de litri de ţiţei. Autoturismul era staţionat în faţa Parcului nr.5 Colibaşi, fiind depistat de poliţiştii din Albeni. Pentru că nu a spus cu exactitate provenienţa combustibilului, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar combustibilul a fost confiscat.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: