Cronica neagră

Grav accident la Bumbeşti Piţic

Două persoane au fost rănite ieri dimineaţă pe drumul naţional ce trece prin localitatea Bumbeşti Piţic, după ce şoferul maşinii a adormit la volan. Autoturismul s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului şi bărbatul, împreună cu soţia sa, aflată pe scaunul din dreapta, a suferit răni grave. Ambii au fost duşi la spital, la Târgu Jiu, pentru a primi îngrijiri medicale. (G.C.)

Accident între un motoscuter şi o căruţă

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc la Runcu, pe drumul sătesc 16 Valea Bîltei. Un motoscuter condus de Vasile T., de 65 de ani, a lovit o căruţă condusă de un minor de 16 ani, din aceeaşi localitate, care a ieşit de pe un drum lateral fără să se asigure. În urma impactului conducătorul mopedului a fost accidentat grav, fiind transportat la Spitalul Judeţean.

Loviţi de maşină

O femeie şi un copil au fost loviţi de o maşină vineri pe Strada Geneva din Târgu Jiu. Violeta Mărgel de 24 de ani, împreună cu nepotul acesteia de şase ani şi jumătate au fost accidentaţi de către un autoturism marca Ford, condus de către Cristina Jeney în vârstă de 24 de ani din Târgu Jiu, în timp ce s-au angajat în traversarea străzii. (A.P.)

Mort pentru că nu s-a asigurat la traversare

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Săcelu a decedat sâmbătă după ce a fost acroşat de un autoturism! Bătrânul era în câmp la cosit. A plecat după apă, iar când a vrut să traverseze strada nu s-a asigurat şi a sărit în faţa unei maşini. (C.T.)

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: