Cronica Neagră

Cercetaţi pentru delicte silvice

Patru persoane printre care şi un minor sunt cercetaţi penal după ce au tăiat 2,133 mc de lemne în valoare de peste 1,6 milioane de lei vechi. Este vorba de Ion C.B. de 23 de ani, Vasile C. de 55 de ani, Gheorghe C. C. de 7 de ani şi V.B.C. de 17 ani, toţi din localitatea Godineşti.

Băut la volan

Nicolae M. din Slivileşti este cercetat penal după ce a fost depistat în trafic conducând o autobasculantă pe raza localităţii sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul de 47 de ani înregistra o concentraţie de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducea cu un permis fals

Adrian B de 24 de ani din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără a deţine permis, şi mai mult decât atât, a prezentat poliţiştilor un permis fals. Tânărul a fost depistat în timp ce se deplasa pe Bulevardul Constantin Brâncuşi din municipiul Târgu Jiu.

Transporta lemne ilegal

Samson G. de 39 de ani din Ţicleni este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului transportului public, după ce s-a constatat că acesta nu deţinea licenţă de transport şi execuţie. Bărbatul transporta material lemnos pe DE 79 Rovinari.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: