Cu gândul la Benfica, Energia face escală la Timişoara

Handbaliştii Energiei au moralul beton înaintea celui mai important duel din acest an, cu Benfica în Cupa Cupelor. Până la dubla cu portughezii însă, oamenii lui Andrieş mai au de trecut un hop. Astăzi joacă la Timişoara un meci pe care sunt obligaţi să-l câştige pentru a rămâne în top.

Handbaliştii sunt pe val după victoria de senzaţie din meciul cu Bacău. Au revenit pe locul 4, la mare luptă pentru un loc de Europa cu Odorhei, Reşiţa, Turda sau Suceava.

Energia atacă Banatul

Elevii lui Andrieş nu au însă timp de respiro. Astăzi joacă la Timişoara un meci crucial pentru a rămâne în top. Bănăţenii nu sunt uşor de bătut. Stau confortabil pe locul 9 dar la o distanţă mare de Energia. Gorjenii răsuflă uşuraţi după ce i-au recuperat pe Ilieş şi Păiuş dar au dat de alte belele. Şandru a făcut entorsă în ultimul meci iar Rădulescu s-a lovit şi el. Andrieş speră să-i recupereze până la ora meciului tur cu Benfica de sâmbătă. „Suntem bine din punct de vedere fizic, din punct de vedere al moralului, avem miercuri la Timişoara, un meci foarte greu, de uzură. L-am pierdut şi pe Şandru, pe Rădulescu. Sperăm că nu sunt accidentări grave şi vor reveni pentru că avem nevoie de orice jucător în retur. Păiuş e la 70 % din potenţialul lui, dar şi aşa a jucat destul de bine în meciul cu Bacăul”, spune tehnicianul Andrieş. „Am spus-o din capul locului, o luăm meci cu meci, campionatul e extrem de greu. Toate meciurile sunt grele, şi cu Bacău, şi Timişoara şi Constanţa”, mai spune şi şeful Gore Popescu care îi prevede un viitor strălucit antrenorului în cazul în care îi elimină pe portughezii de la Benfica în dubla din Cupa Cupelor. „Dacă Liviu bate pe Benfica nu o să mai fie antrenorul nostru prea mult, o să fie probabil la Benfica. Dar până atunci mai avem un meci foarte greu la Timişoara”, a încheiat preşedintele Energiei.

15 – lei, atât costă un bilet la meciul de sâmbătă din optimile Cupei Cupelor, Energia – Benfica Lisabona. Abonamentele şi invitaţiile sunt însă valabile iar spectatorii sunt rugaţi să vină la sală în culorile clubului, roşu-albastru.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: