Cu laptopul în sala de judecată

Situație inedită ieri într-o sală de judecată a Tribunalului Gorj, unde unul dintre justițiabili a cerut permisiunea magistratului de caz să își pornească laptopul pentru a-i putea prezenta un filmuleț pe care îl considera incriminatoriu la adresa unor polițiști din Turceni.

Magistratul Dumitru Păsărin și-a dat acceptul pentru a-l asigura pe Stelian Paveloiu că urmărește toate probele din dosarul său, asta după ce omul contestase o decizie a Parchetului de neîncepere a urmăririi penale față de polițiștii reclamați de el. Acceptul a fost dat și după ce bărbatul a precizat că el obișnuiește să își înregistreze multe dintre discuțiile pe care le poartă cu diferite persoane, fiind avertizat că în sala de judecată nu are voie să facă așa ceva și că, în plus, toată ședința de judecată este înregistrată oficial de către Tribunal.

Filmulețul prezentat de acesta conține o scenă filmată în urmă cu vreo trei ani și ceva, când Paveloiu a avut neînțelegeri cu alți locatari din bloc, iar polițiștii chemați la fața locului l-au sancționat tot pe el pe motiv că ar fi apelat nejustificat la 112. În plus, când au văzut că soția lui Paveloiu îi filmează, au sărit pe ea și i-au distrus camera, spunându-i femeii că nu are voie să-i filmeze. Bărbatul e convins și acum că oamenii legii au comis un abuz, chiar dacă procurorii îi consideră nevinovați pe aceștia, ieri Paveloiu susținându-și cauza inclusiv prin prezentarea filmulețului ce este postat și pe internet. Judecătorul de caz a urmărit pentru câteva minute înregistrarea care nu este foarte elocventă pentru cele întâmplate cu atâta timp în urmă, Paveloiu fiind asigurat că în pronunțarea verdictului se va ține cont de toate probele din dosar.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: