Cum comentează CS Pandurii acuzaţia de blat cu U Cluj

Acuzaţii de blat la Pandurii după eşecul usturător cu echipa finanţată de Florian Walter, U Cluj! Meciul dintre Pandurii şi U Cluj de pe Stadionul Municipal a fost intens criticat în mediul online, unii suporteri afişând pe paginile de socializare câştigurile de la pariuri! Presa locală a scris ieri, citând surse, că Federaţia Română de Fotbal (FRF) va face o anchetă după această partidă. „Îi aştept cu drag la Târgu Jiu“, răspunde preşedintele CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu.

Scorul de 1-0, salvator pentru U Cluj, a dus la o serie de controverse mai ales că rezultatul ţine Pandurii în zona retrogradării. Postul local de televiziune TV Sud a scris ieri despre o posibilă anchetă a FRF la CS Pandurii, care ar fi avut un blat cu U Cluj. Zvonul a fost comentat şi de finanţatorul Pandurii, Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia. Ciurel a spus că are  încredere în preşedintele Eugen Pîrvulescu şi antrenorul Edi Iordănescu şi că echipa are ocazia să demonstreze, în următoarele meciuri, că rezultatul cu U Cluj a fost un accident.

Speculaţiile se bazează şi pe relaţia bună pe care Pîrvulescu o are cu patronul U Cluj, unde a şi lucrat după ce a fost dat afară de la Pandurii. Pîrvulescu recunoaşte relaţia bună cu Walter, dar invită orice comisie la Târgu Jiu ca să arate că nu a fost vorba de un blat. Ba mai mult, Pîrvulescu spune că echipa traversează acum o perioadă şi mai grea după meciul cu U Cluj. „Să fim serioşi. Să se sesizeze comisiile, să vină să facă anchete şi cine a făcut să suporte consecinţele. Aşteptăm pe toată lumea să vină să ancheteze. Cum vă gândiţi că Pandurii, aflată la retrogradare, să facă asemenea jocuri? Echipa noastră a intrat într-o situaţie mai rea, suntem la minus 10 puncte în clasamentul adevărului, ne mai trebuie 8 puncte. U Cluj nu are bani să plătească jucătorii de patru luni, cum se poate gândi un asemenea scenariu? Suntem în România şi suntem specialişti în scenarii. Probabil aceste lucruri au apărut, pe baza relaţiilor mele cu patronul U Cluj, cu jucătorii“, a declarat Pîrvulescu. Şi antrenorul Edi Iordănescu a comentat zvonul. El a spus, citat de TV Sud, că dacă există dovezi, organele abilitate trebuie să taie în carne vie.

SURSE

Surse din cadrul clubului din Cluj, citate de prosport.ro, susţin că în spatele meciului cu Pandurii nu ar fi stat câştigurile de la pariuri. Se pare că victoria obţinută de clujeni ar fi şters câteva din datoriile pe care Pandurii le-ar fi avut către clubului lui Florian Walter.

„Nu avem nimic de ascuns. Nu m-a sunat nimeni de la FRF, îi aştept cu mare drag. Nu au mai fost de mult în judeţul Gorj, în Târgu Jiu, îi aşteptăm cu drag la Masa Tăcerii, la Poarta Sărutului, Coloana Inifnitului“.

Eugen Pîrvulescu, preşedinte CS Pandurii Târgu Jiu

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: