Cum îşi sărbătoresc primarii angajatele de 8 Martie

Femeile din cadrul primăriilor gorjene vor avea parte astăzi de tratamente deosebite atât din partea colegilor cât şi din partea primarilor. Majoritatea vor marca Ziua Internaţională a Femeii cu flori şi program redus. Alte primării au marcat deja evenimentul prin mese festive chiar şi la localuri din alte judeţe.

Funcţionarele primăriei Muşeteşti vor fi tratate astăzi preferenţial de către primarul Ion Ciobea şi vor primi în mod simbolic câte o floare. Potrivit primarului doamnele vor avea şi un program redus astfel încât să se pregătească pentru masa festivă organizată de primărie într-un local ţinut secret de Ciobea. „Cum altfel să le sărbătorim dacă nu cu o floare şi o masă festivă după program. Nu le-am dat liber, dar vor avea program redus astfel încât să se pregătească pentru masă. Vom petrece într-un local ferit de ploaie şi de vânt. În primărie nu sunt decât cinci femei, dar se mai strâng şi de la şcoală şi de la centru civic”, a declarat primarul Ciobea.

Chef într-un restaurant din Vâlcea

Alţi primari au marcat deja cu mult fast Ziua Femeii şi nu oriunde ci tocmai în judeţul Vâlcea astfel încât, astăzi doamnele din primărie nu vor avea parte decât de câte o floare. „Noi am sărbătorit doamnele din primărie încă de sâmbătă la un local din judeţul Vâlcea. Acolo am fost şi anul trecut şi ne-a plăcut aşa că am decis să mergem tot acolo. Astăzi vor primi o floare şi program redus. De distrat ne-am distrat sâmbătă, am jucat, am chefuit”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roşia de Amaradia.

Nici în municipiul Târgu Jiu, funcţionarele din primărie nu au avut de ce să se plângă. Primarul Cârciumaru a decis ca doamnele să primească câte o floare într-un cadru festiv organizat ieri începând cu ora 12.00 dar şi o zi liberă. „Vor avea liber însă vor asigura funcţionarea instituţiei. În cazul în care într-un serviciu sunt numai femei am lăsat să se înţeleagă între ele astfel încât fiecare să-şi ia o zi liberă atunci când se poate”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: