Cum vrea Paraschiv să crească bugetul Transloc

Mihai Paraschiv are un plan să aducă bani în plus la bugetul Transloc. Mai precis, vrea să semneze contracte cu firme care își doresc publicitate pe mijloacele de transport în comun sau în stațiile de autobuz. Luna viitoare, se va stabili și ce sumă va aloca municipalitatea pentru societatea care asigură transportul în comun din Târgu Jiu.

Directorul Transloc, Mihai Paraschiv, este convins că va reuși să rotunjească puțin conturile societății cu banii din publicitate. Vor putea fi folosite toate mijloacele de transport în comun și mai mult stații de autobuz din oraș.

Cât privește banii pe care îi va primi societatea de la Primăria Târgu Jiu, aceștia vor fi virați luna viitoare. Tot atunci, consilierii locali vor stabili bugetul pentru acest an pentru Transloc. “La începutul lunii februarie, va fi votat și bugetul UAT Târgu Jiu și atunci vom ști pe ce bani ne vom putea baza de la primărie și restul vor fi din resurse proprii. Vreau să eficientizăm partea de publicitate și banii proveniți din publicitatea de pe mijloacele de transport în comun și dintr-o parte din stațiile de oprire pe care le vom putea gestiona singuri, să se ducă spre aceste închirieri de mijloace de transport. Acel proiect de 24 de milioane de euro nu ne permite să facem achiziții, dar nu ne împiedică să facem închiriere. Am găsit această soluție”, a declarat Mihai Paraschiv, la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: