Autobuzele casate în marile orașe ajung în două luni la Târgu Jiu

În primele trei luni ale acestui an, vom vedea autobuze schimbate în Târgu Jiu! Promisiunea vine de la directorul societății de transport în comun. Mihai Paraschiv a anunțat că autobuzele nu vor fi noi, ci le va prelua de la alte primării care vor renunța la ele. Paraschiv a ținut să sublinieze că acestea vor fi în stare bună și este singura soluție pentru ca târgujienii să aibă mijloace de transport în comun decente.

Mihai Paraschiv a explicat că a purtat discuții cu mai multe primării din țară. Este vorba de municipii unde vor fi cumpărate autobuze noi. Ca să nu ducă la casat mijloacele de transport în comun vechi, autoritățile de acolo le vor oferi celor de la Târgu Jiu.

Paraschiv a întărit ideea că autobuzele nu sunt de aruncat, ci mult mai bune decât cele care circulă acum pe străzile din Târgu Jiu. „Au fost discuții purtate cu mai municipii din țară. Nu înseamnă că dacă ei nu le mai folosesc, sunt de aruncat. Este singura soluție până vor veni autobuzele noi în care cetățenii din Târgu Jiu să poată beneficia de condiții de transport în comun decente”, a spus șeful Transloc.

Cele mai multe autobuze și trolee din parcul auto al Transloc sunt vechi, au chiar și un milion de kilometri la bord și trebuie casate. Primele schimbări s-ar putea vedea în această primăvară, au fost asigurările date de Mihai Paraschiv: „Aceste mijloace de transport pe care le avem în acest moment nu fac cinste municipiului Târgu Jiu și dorința mea este ca, în primele trei luni ale anului și una aproape s-a dus, să vedem câteva mijloace de transport schimbate în Târgu Jiu”.

Vizualizări: 5,935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: