De la cărbune la petrol

După o săptămână de vis după victoria cu Rapid, pandurii lasă cărbunele deoparte și pleacă în căutare de petrol! Gorjenii vor toate punctele de pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, mai ales că elevii lui Răchită vor fi încurajați doar de copii și femei la meciul de sâmbătă de la ora 17.

Pandurii au avut parte de o săptămână relaxată după 3 la 0 cu Rapid. Grigoraș le reamintește însă că sezonul nu s-a încheiat. De 9 puncte au nevoie gorjenii pentru niște sărbători cât se poate de liniștite și bănoase.

Vor da de petrol ?

Principala grijă a lui Grigoraș e să-și facă elevii să lase euforia acasă înaintea meciului de la Ploiești. Pandurii s-au descurcat perfect când au  plecat cu șansa a doua, cum a fost cu CFR Cluj sau Rapid dar s-au împiedicat când au mers cu nasul pe sus, la Sibiu sau Sportul. ”După o victorie frumoasă şi mare cu Rapidul se aşteaptă toţi să mergem la Ploieşti să le dăm vreo 5 alora. S-ar putea să ne şi înşelăm ca altă dată cu gânduri măreţe şi ne-am întors cu coada între picioare. Sper să pot folosi 11-le pe care îl vreau şi sper să-i pot mobiliza, să-i readuc la realitate. O victorie de genul celei cu Rapid lasă urme care pot fi dăunătoare”, spune antrenorul care speră să-i aibă apți pe Chiricheș, Nistor sau Batin după accidentările din ultima partidă. Oricum vor reveni Pintilii și Alex Grigoraș.

Suporteri inediți

Petroliștii încă au terenul suspendat după incidentele de la meciul cu Steaua. Au voie să primească însă în tribune femei și copii iar clubul a tipărit 9 mii de tichete gratuite pentru aceștia. La precedenta întâlnire cu Târgu Mureș n-au venit însă mai mult de 2 mii. ”Chiar dacă am fi huiduiţi care e prolema- Şi doamnele şi domnişoarele nu au cuvinte mai puţin politicoase în vocabularul lor- Copii credeţi că nu ştiu să înjure- E problema lor dacă se vor comporta aşa. Important e că nu se joacă fără spectatori, că atunci ar fi fost sinistru. Decât să joci cu tribunele goale și să se audă orice zgomot, până și lovirea mingii s-ar auzi ca într-un cimitir, mai bine să vină 10.000 de femei și copii și să strige și să țipe ca la balamuc. M-aș bucura să fie 10.000 și să încurajeze propria echipă. Este o atmosferă în care îți place să joci”, mai spune Grigoraș.

”Sper să-i pot mobiliza, e un culoar favorabil acum după victoria cu Rapid. Sunt trei meciuri cu echipe care la prima vedere sunt accesibile, dacă vom fi băieţi deştepţi şi va fi concentrare atunci adunăm puncte suficient de multe să bucurăm pe toată lumea.”

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: