Denisa, brand de oraș

Fie că nouă, băștinașilor, ne place sau nu, orașul Motru a devenit celebru datorită Denisei, eleva de 12 ani care a executat cu o lăudabilă lipsă de inhibiții o partidă în trei cu doi colegi de-a opta. Filmulețul  în sine nu revoluționa genul, în materie de poziții sau execuții creative, dar vârsta protagoniștilor l-a făcut să devină rapid o legendă. Se întâmpla acum 8 ani și lumea încă își mai amintește. Imaginați-vă, acum o lună am spus cuiva că-s din Motru și a zis: ”aaa, ăla cu filmul porno cu elevi?”.

Nu știu ce a făcut Denisa în ultimii 8 ani. Probabil a fost dată afară de la școală, o fi lucrat în străinătate, te pomenești că acum e la un master, că nu părea chiar bătută în cap. Dar varianta asta nu mi se pare mulțumitoare. În fanteziile mele, Denisa a avut o adolescență mai tumultuoasă decât Bonnie Elizabeth Parker sau Caril Ann Fugate. A jefuit spălătorii, a amenințat taximetriști cu moartea, a mâncat mici la bâlci și a fugit fără să plătească, a înșelat bătrânici, a violat și a dat la săraci, chestii din astea. Sigur, astea sunt doar în imaginația mea. Dar ce urmează să vă povestesc este realitatea curată, cel puțin aceea susținută de imbatabila gură a târgului. Adică a Motrului.

Era o seară caldă de mai, atât de caldă încât nu existau multe motive pentru cinci tineri din Motru să tremure. Și totuși, tremurau. Disperat, unul dintre ei pune mâna pe telefon și își sună dealer-ul, comandând ”legale” în valoare de 2000 RON. Acesta îl cheamă pe deal, la lac, unde executa, din câte se pare, o partidă de sex romantică sub clar de lună, la adăpostul mașinii. Patru dintre cei cinci tineri pleacă spre locul de întâlnire. N-aveau suficienți bani la ei, dar suplineau această lipsă prin prezența unei chei franceze în buzunar. Dealer-ul și gagică-sa au fost omorâți, creierul operațiunii (al cincilea misterios) i-a sfătuit pe cei patru să împingă mașina în lac, dar aceasta s-a împotmolit într-un mal de pământ, așa că s-a trecut la planul B: i-au dat foc. Apoi s-au întors în oraș, au mers acasă la al cincilea, s-au spălat și și-au schimbat hainele. Ei, acum ghiciți cine era acest al cincilea. Sau această a cincea, de fapt. Și-o să vedeți că fanteziile mele cu răufăcători locali nu sunt chiar atât de absurde.

Vizualizări: 6,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: