Deplasare foarte grea pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu are programat duminică un nou meci în etapa de Liga Florilor. Handbalistele lui Liviu Andrieș vor juca în deplasare, pe terenul formației Măgura Cisnădie partida care contează pentru etapa a 19-a din Liga Florilor și va începe la ora 18.00.

Se anunță o confruntare echilibrată, intensă, în care micile detalii pot face diferența. Chiar dacă stau destul de bine în clasament, handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să-și îmbunătățească linia de clasament și vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc în partida cu Măgura Cisnădie. Pivotul echipei gojene Mirabela Coteț este hotărâtă să pună umărul la o nouă victorie a grupării gorjene. A contribuit din plin la succesul din Cupa României, contra echipei din Cisnădie, și vrea un rezultat bun și pe terenul sibiencelor. Știe că va fi un meci greu pe terenul Măgurei, dar are încredere în forța echipei sale.

”Ne așteaptă o deplasare foarte grea, dar mergem foarte încrezătoare. Avem pentru ce să ne batem, sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Campionatul nu s-a încheiat și o să ne jucăm șansa până în ultimul minut. Este o echipă care își vinde foarte scump pielea acasă, mai ales că au și publicul în spate. Am încredere că putem face față și pe terenul lor. M-am adaptat mai greu aici, dar ușor-ușor m-au ajutat și antrenorii și colegele și am început să mă simt din ce în ce mai bine”, a spus înaintea jocului Mirabela Coteț de la CSM Târgu Jiu.

Cele două formații sunt vecine de clasament, CSM Târgu Jiu ocupând locul 9 cu 21 de puncte, în timp ce gazdele sunt pe 10, cu 19 puncte.

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: