Tot mai mulți jucători cer falimentul ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu, clubul fondat și condus de apropiații omului de afaceri Nicolae Sarcină se confruntă cu tot mai multe cereri de faliment. Ultimul jucător care a depus cerere de faliment este George Tudoran, în procese similare pentru a-și recupera banii fiind mulți alți foști jucători.

ACS Viitorul Târgu Jiu are termen în procesul de faliment pe data de 22 martie. În ultima perioadă, conform portalului instanțelor de judecată, tot mai multe cereri de faliment se adaugă la cele existente deja la dosarul de faliment care a avut un prim termen în data de 6 februarie.

Conform planului de reorganizare, clubul ar fi condus pe perioada insolvenței de administratorul judiciar Călin Vladimirescu, soțul fostei președinte a clubului, Lucia Vladimirescu. Acesta ar fi trebuit să se asigure că toți jucătorii care au evoluat după intrarea în insolvență la ACS Viitorul își primesc banii pentru a evita intrarea în faliment.

Fostul jucător al echipei din perioada de după intrarea în insolvență, George Tudoran, este ultimul dintre fotbaliștii care au cerut falimentul echipei conduse de apropiații omului de afaceri Nicolae Sarcină, cererea sa alăturându-se dosarului de faliment care are termen pe data de 22 martie. Lui i se alături alți doi jucători care au restanțe salariale pe perioada curentă, respectiv după insolvență, Paul Mitrică și Ciprian Rus, în cazul celor doi existând și datorii la masa credală. Paul Mitrică a plecat de la echipă chiar în această iarnă, având mi multe salarii de recuperat, bani pe care îi revendică în instanță. Un număr de 24 de jucători se află la masa credală având de recuperat salarii restante de la ACS Viitorul, conform Planului de Reorganizare.

Clubul ACS Viitorul Târgu Jiu se află în insolvență de mai bine de un an iar recent au fost depuse mai multe cereri de faliment, printre semnatarii acestora fiind și foști antrenori precum Eugen Trică și Ovidiu Dănănae.

„La data de 04.02.2022 ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU a formulat cerere de deschidere a procedurii de insolvență exprimându-și intenția de reorganizare (declarație prevăzută de art. 67 al. 1) lit. g) din Legea 85/2014), iar la data de 14.02.2022 prin Încheierea nr. 7 pronunțată de către judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Gorj – Secția a II-a Civilă, a fost admisă această cerere și s-a dispus deschiderea procedurii generale de insolvență, în cauza ce formează obiectul dosarului nr. 503/95/2022, fiind numit administrator judiciar FORINSOLV SPRL Craiova”, se arată în Planul de Reorganizare al clubului.

Vizualizări: 1,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: