Gilortul Cărbunești, în căutarea victoriei la Petroșani

Jiul Petroșani și Gilortul Cărbunești se întâlnesc în epilogul etapei a XVII-a, sâmbătă 18 martie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Petre Libardi din Petroșani. Toate celelalte competitoare ale seriei 7 au jucat vineri, de la ora 15:00.

Calificați deja în play-off, cei de la Gilortul joacă fără presiune ultimele două etape. Gorjenii spun însă că rămân concentrați, deoarece vor să adune cât mai multe puncte pentru o clasare pe podium la finalul campionatului.

Gazdele de la Petroșani mai păstrează șanse doar teoretic la locul patru, fiind la patru puncte în spatele Viitorului Șimian. Pentru a ajunge în play-off, Jiul trebuie să câștige cu Gilortul și la Brad, iar Viitorul Șimian să nu obțină mai mult de un punct la Filiași și acasă cu ACS Viitorul 2 Târgu Jiu.

În ultimele două ediții de campionat Gilortul a pierdut de fiecare dată în Valea Jiului, 1-2 în sezonul 2020-2021 și 0-1 (în sezonul regulat), respectiv 1-3 (în play-out) în sezonul 2021-2022. „Poate este timpul ca de această dată băieții noștri să obțină un rezultat pozitiv. Valoare au, dar este nevoie de concentrare, dăruire și noroc. Hai Gilortul!”, au fost încurajările venite pentru gorjeni pe pagina oficială.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: