Deputat: Parlamentarii de Gorj au consumat banii publici degeaba

Un deputat de Gorj şi-a dat seama după trei ani de mandat că atât el, cât şi colegii lui, au consumat degeaba banii publici, pentru că nu au făcut nimic concret pentru judeţ. Acesta a făcut un apel la parlamentari să facă o strategie comună, pentru a nu irosi şi ultimul an de mandat.

Scarlat Iriza crede că parlamentarii de Gorj au cheltuit banii publici degeaba. „După trei ani de mandat ca parlamentari de Gorj, cei 11 senatori şi deputaţi, printre care se numără şi subsemnatul, nu pot face dovada că au contribuit, la modul real, la stoparea declinului economic, social şi cultural al acestui judeţ. Având în vedere disproporţia uriaşă între costurile de bani publici cu care funcţionează cei 11 parlamentari şi beneficiile efective pe care mai degrabă nu le aduc gorjenilor, propun ca în cel mult două săptămâni să organizăm o întâlnire de lucru în cadrul căreia să stabilim, de comun acord, obiectivele comune ale celor 11 parlamentari de Gorj, în beneficiul acestui judeţ, în funcţie de nevoile de intervenţie prioritare", se arată în comunicatul de presă formulat de deputatul Scarlat Iriza.

Ce spun Weber şi Dian Popescu

Deputatul PSD Mihai Weber spune că nu ar prea vrea să răspundă invitaţiei adresate de Scarlat Iriza. "N-aş subscrie la iniţiativa respectivă pentru că în primul rând nu ştiu ce vrea, care-i direcţia şi nu ştiu ce vrea să spună cu faptul că nu am făcut nimic, pentru că eu nu mă regăsesc în grupul celor care cred că n-au făcut nimic. Chiar m-am implicat în problemele gorjenilor", a comentat Mihai Weber.

Senatorul PNL Dian Popescu spune că acceptă invitaţia. „Salut decizia domnul deputat Iriza de a ne întâlni şi de a discuta problemele judeţului Gorj. Referitor la analiza pe care a făcut-o domnul Iriza, nu o comentez, dânsul ştie mai bine ce a făcut dânsul, dar nu ştie ce am făcut eu sau alţi colegi. Am lucrat la legislaţie, la legea minelor, lucrăm în continuare la legea redevenţelor, suntem atenţi cum merge Complexul Energetic Oltenia, am intervenit ori de câte ori a fost nevoie la nivel central pentru ca această entitate energetică să supravieţuiască şi iată că a supravieţuit", a precizat senatorul Dian Popescu.

Primar: Parlamentarii nu ne-au sprijinit cu nimic

Faptul că parlamentarii nu se implică pentru rezolvarea problemelor comunităţii o spun şi primarii. "Pentru comuna Vladimir parlamentarii nu au făcut nimic. Absolut nicio schimbare nu s-a cunoscut din 2012 şi până în prezent. Nu s-au implicat absolut deloc. Este bună iniţiativa domnului Iriza, numai să se ţină de promisiune, să o aplice aşa cum trebuie pentru că fiecare localitate are nevoie de un anumit proiect. Sunt multe cerinţe la nivelul oricărei localităţi", a spus Marius Vijulan, primarul comunei Vladimir.

iriza

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: