Dian Popescu: Călinoiu nu se compară cu Cârciumaru

Prima întâlnire între liderii organizaţiilor judeţene ale PSD şi PNL a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Ei au stabilit ca peste încă o săptămână să fie vor fi purtate negocierile privind protocolul de colaborare dintre cele două partide. La finalul întâlnirii preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a ajuns la o concluzie: Ion Călinoiu nu poate fi comparat cu Florin Cârciumaru.

Modul în care au fost împărţiţi banii de către preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a iscat la vremea respectivă un conflict între preşedintele executiv al PSD Gorj şi liderul liberalilor gorjeni, Dian Popescu, fapt care ar fi putut compromite negocierile dintre cele două partide politice. Acesta îl acuză pe Călinoiu că a vitregit bugetele primarilor liberali din Gorj.  „Credeţi că mi-a trecut supărarea- Exclus! Pe mine mă interesează ca primarii mei să primească bani în mod echitabil. Nu este domnul Călinoiu cel care va trebui să stabilească criteriile de împărţirea banilor. Nu există lege de distribuire a banilor de aceea Ion Călinoiu i-a împărţit cum a vrut”, mai spune liderul liberalilor gorjeni. Negocierile purtate cu Florin Cârciumaru îi dau totuşi speranţe liberalului, care-l consideră pe Cârciumaru net superior lui Ion Călinoiu. „Domnul Căciumaru este om de mare calitate şi este un om de dialog. Nu încape discuţie şi nici termen de comparaţie între Cârciumaru şi Călinoiu”, mai spune Dian Popescu.

Preşedintele PNL Gorj nu exclude posibilitatea de a negocia şi cu reprezentanţii PDL Gorj, în cazul în care nu se va înţelege cu PSD-iştii. „Nu exclud nici parteneriatul cu PSD, nici parteneriatul cu PDL. Facem parteneriat cu orice partid politic din judeţul Gorj în interesul PNL. Pentru că toţi punem în faţă interesul partidului, dar asta duce într-un final la ajutarea gorjenilor prin proiecte”, a spus Popescu.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: