DIN JUDEŢ...

Sărăcie second-hand

Tot mai puţini târgujieni frecventează târgul de haine vechi de la marginea municipiului, preferând magazinele de profil din centru. Şi romii preferă să îşi vândă marfa în bâlciuri. Încasările din taxa de intrare şi taxa de mese au scăzut de la o medie lunară de 7.500 lei la 5.500 lei. (M.M.)

Blocuri reabilitate termic

Reabilitarea termică a blocurilor din zona centrală a oraşului mai lasă bugetul local fără suma de 176.327 de lei. Suplimentarea a fost aprobată de consilierii locali urmând ca valoarea investiţiilor să fie suportată de bugetul local şi din fondurile asociaţiilor de proprietari. (C.S.)

Liste noi pentru compensate

Modificarea listei de medicamente care pot fi compensate va fi realizată la 1 octombrie, cu o lună mai târziu decât era prevăzut. Motivul amânării este acela al realizării unei dezbateri publice, pentru ca noile liste să fie conform necesităţilor pacienţilor. (M.M.)

Se caută secretar

Postul vacant de secretar al oraşului Târgu Cărbuneşti a fost scos la concurs. Proba scrisă a examenului va avea loc la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în data de 1 octombrie, ora 10.00, iar interviul este programat pe 5 octombrie, ora 14.00. (A.A.)

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: