Directoarea spitalului, candidata PDL la primăria Novaci

Directoarea Spitalului Orășenesc Novaci, Eufimia Dumitrescu, va candida pentru funcția de primar. Aceasta a declarat ieri că s-a hotărât greu, dar voința oamenilor a îndemnat-o să intre în politică și să facă pentru orașul Novaci tot ceea ce a făcut și pentru spital. Deși a fost ofertată de toate partidele, Eufimia Dumitrescu va candida din partea Partidului Democrat Liberal, refuzând toate celelalte oferte. Eufimia Dumitrescu a fost susţinută de PNL pentru funcția de manager al spitalului.

Actuala directoare a Spitalului Orășenesc Novaci și soția directorului economic al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, Eufimia Dumitrescu s-a decis să candideze pentru funcția de primar al orașului Novaci plecând de la ideea că sunt comune în Gorj care arată mai bine decât acest oraș. ”Am fost în sondaje la toate partidele dar mai mult ca sigur o să fiu candidata PDL la primăria Novaci. Acolo mă văd eu, am fost ofertată de toate partidele dar am promis categoric că voi merge cu PDL-ul în alegeri”, a declarat Eufimia Dumitrescu, managerul spitalului Novaci.

Susţinută şi de PNL

Directoarea spitalului spune că cel mai mult a convins-o voinţa oamenilor dar şi ambiţia de a face din oraşul Novaci, un oraş în adevăratul sens al cuvântului. ”Nu am fost hotărâtă dar m-au abordat majoritatea cetăţenilor. Nu am mai făcut politică dar sunt puternică şi vreau să fac ceva pentru Novaci pentru că sunt comune care arată mult mai bine de acest oraş”, a adăugat Eufimia Dumitrescu. Aceasta a fost susţinută cu mulţi ani în urmă de Partidul Național Liberal pentru funcţia de director al spitalului Novaci. Acum însă nu este membra niciunui partid. ”Am fost la liberali când am fost susținută pentru funcția de director dar nu am făcut politică. La ora actuală nu sunt membra niciunui partid”, a declarat directoarea spitalului din Novaci.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: