Directorii CE Oltenia rămân pe funcţii

Şefii diviziilor din cadrul CE Oltenia rămân în continuare pe funcţii. Firma de recrutare nu a respectat termenul de 15 octombrie pentru a da un răspuns candidaţilor în privinţa selecţiei, aşa cum a anunţat. Potrivit unor surse, anunţarea câştigătorilor a fost amânată cu o lună pentru a nu agita spiritele în rândul minerilor şi energeticienilor, acum în plină campanie electorală, demonstrând o cheltuială inutilă pentru a alege aceleaşi persoane. Directori vor rămâne tot cei care sunt şi acum, Daniel Antonie, Aurel Medinţu, Ion Petroniu. Numai Maria Scurtu nu va mai fi director la Divizia Financiară pentru că nu şi-a depus candidatura. Potrivit unor surse, locul ei va fi luat de Alin Chiţu, cel care acum e membru în Consiliul de Supraveghere. El este Tax Partner la Ţuca, Zbârcea & Asociaţii, pe consultanţă fiscală.

Alegerea noului Directorat al CE Oltenia s-a  dovedit a fi o sarcină dificilă pentru Quest Advisors SRL şi S.C. Transearch Internaţional SRL, firmele care au câştigat licitaţia pentru a efectua această selecţie. Nici acum, la patru luni de la demararea procedurilor ,nu au dat un răspuns celor care au candidat pentru funcţiile de director. Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energetice, spunea după ultima testare la care a fost supus în cadrul concursului că i se va comunica în data de 15 octombrie dacă a promovat sau nu. Medinţu spune că nu a primit niciun răspuns de la firma de recrutare. „Nu am primit niciun răspuns. Aştept şi eu răspunsul celor care s-au ocupat cu recrutarea, ca toată lumea. N-a primit nimeni, atunci când o să dea, o să dea pentru toată lumea. Nu ştiu de ce durează aşa mult procedura”, a declarat ieri Aurel Medinţu.

COSTURI

Cât plăteşte Complexul Energetic Oltenia pentru selecţia noului Directorat rămâne încă o întrebare la care nici administraţia şi nici autorităţile de la nivel central nu au dat un răspuns. În data de 29 septembrie ziarul Pandurul a înaintat o solicitare la Departamentul de Energie din cadrul Ministerului Economiei prin care a solicitat informaţii în legătură cu sumele plătite firmei de recrutare Quest Advisors SRL & S.C. Transearch Internaţional SRL, în baza legii 544 din 2001. Răspunsul întârzie să apară.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: