Directorul Milosteanu, naşul copiilor din Centrul Maternal

Directorului Gheorghe Milosteanu îi plac foarte mult copiii. De când lucrează în Centrul Maternal a fost naş de cinci ori. Micuţii îl văd ca pe un părinte şi îi duc dorul atunci când pleacă în concediu. Lui Gheorghe Milosteanu îi plac sporturile de iarnă fiind un mare iubitor de schi. Pasiunea pentru munte a încercat să le-o transmită şi copiilor nevoiaşi din Centru Maternal pe care i-a dus, în urmă cu câteva săptămâni, la Rânca, la săniuş.

Gheorghe Milosteanu lucrează în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj de mai bine de şapte ani. În permanenţă încearcă să le facă mai uşoară viaţa copiilor şi a mămicilor din Centrul Maternal. De când este în sistem, acesta şi-a mărit numărul finilor. “Îmi plac foarte mult copiii şi cred că am năşit vreo cinci din acest centru. Am credinţă în Dumnezeu şi ştiu că este foarte bine să botezi un copil. În ultima perioadă, m-am cam lăsat de acest obicei din cauză că am avut probleme cu o mămică. După ce i-am botezat copilul începuse să nu mai asculte de personalul centrului, ieşea fără să anunţe şi de câte ori o luau la întrebări asistentele sociale le avertiza că le spune la naşu”, a declarat directorul Centrului Maternal din Târgu Jiu. Gheorghe Milosteanu este căsătorit şi are o nepoţică. Deşi este foarte ataşat de fetiţă, regretă că nu-şi poate petrece mai mult timp cu ea. “De multe ori cei de acasă îmi reproşează că stau mai mult cu copiii din centru decât cu membrii familiei. Atât eu cât şi ceilalţi angajaţi ai instituţiei ne-am ataşat de fiecare copil în parte. De multe ori, fiecare dintre noi venim şi le aducem de acasă dulciuri şi fructe. Atunci când este ziua de naştere a vreunui copil din centru încercăm să-l aniversăm şi să-i facem diferite surprize”, a mai precizat Gheorghe Milosteanu.

Şefului Centrului Maternal îi place foarte mult muntele şi este un mare iubitor al sporturilor de iarnă. Pasiunea sa a încercat să o transmită şi copiilor din Centrul Maternal pentru care a organizat, la începutul lunii martie, o excursie la Rânca. “Nu trece nici un an fără să schiez. Împreună cu soţia merg deseori la Rânca. Chiar şi pentru copiii din centru am organizat o excursie la munte. În primul week-end din luna martie i-am dus la munte pentru a petrece mai mult timp în aer liber”, a declarat Gheorghe Milosteanu.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: