Distracţie ilegală

 În seara zilei de sâmbătă, 12 martie a.c., poliţiştii serviciilor ordine publică, investigare a fraudelor şi investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Gorj, au efectuat un control la discoteca din comuna Crasna, pentru a verifica dacă aceasta funcţionează legal.

Pe parcursul controlului, poliţiştii au constatat că deşi în incinta localului se desfăşurau activităţi de divertisment (discotecă), reprezentantul societăţii nu deţinea autorizaţie eliberată de autoritatea locală în acest sens.

Poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a societăţii, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, republicată, cu amendă în cuantum de 6.000 lei. De asemenea, suma de 1.055 lei, reprezentând contravaloarea biletelor eliberate la intrare, a fost confiscată.

În acest caz, poliţiştii de investigare a fraudelor continuă verificările cu privire la modul de evidenţiere a veniturilor realizate în contabilitatea societăţii, întrucât, în incinta barului, a fost identificată o agendă în care erau menţionate intrările de marfă, sumele de bani încasate precum şi inventarele efectuate referitoare la activitatea barului din discotecă.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: