Doi liberali se cred cei mai buni să candideze la Târgu Jiu

Liberalii par să fi stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu, chiar dacă sondajul de opinie nu este gata. Doi dintre aspiranţii la funcţia de candidat susţin că ei au „cele mai mari şanse“. 

Primul care s-a exprimat în acest fel a fost Marcel Romanescu, copreşedintele PNL Gorj, care a declarat acum câteva săptămâni că va deveni preşedintele unic al PNL Târgu Jiu pentru că va fi desemnat candidat la Primăria Târgu Jiu. ”Sunt sigur că eu voi fi preşedintele PNL Târgu-Jiu şi candidatul la primărie”, a spus Romanescu. Într-o emisiune la Radio Infinit, celălalt copreşedinte, Eduard Berca, se vede tot cu cele mai mari şanse să devină candidat. El spune că se pregăteşte de trei ani. A candidat şi în 2012 când a obţinut 9%. Când Romanescu spunea că el va fi candidatul, Berca îi solicita, public, să spună pe ce se bazează, el considerându-se ”singurul om politic din opoziţie care a făcut ceva în cei trei ani de mandat de consilier municipal”. 

PNL Gorj sondează cinci persoane pentru Primăria Târgu Jiu: Niculina Mocioi, Eduard Berca, Victor Banţa, Marian Rotaru şi Marcel Romanescu. Până la acest moment, singurul care a prezentat un proiect pentru municipiul Târgu Jiu este consilierul judeţean Victor Banţa. În aceste condiţii, declaraţiile liberalilor reuşesc doar să stârnească râsul, chiar şi în tabăra pesediştilor. (M.M.)

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: