„Doina Gorjului”, alături de Kamara la „Dansez pentru tine”

Ansamblul Artistic „Doina Gorjului” va pleca în această dimineaţă la Bucureşti în urma unei invitaţii făcute de cei de la postul de televiziune PRO TV pentru a evolua la emisiunea „Dansez pentru tine” ce va avea loc vineri, 6 noiembrie, începând cu ora 20.30.

Grupul de dansatori profesionişti al Ansamblului Artistic „Doina Gorjului” împreună cu taraful acestuia va evolua pe platoul de la „Dansez pentru tine” deoarece concurenţii acestei emisiuni vor avea de prezentat, vineri, dansul popular. Alături de Ansamblul Artistic „Doina Gorjului”, în cadrul emisiunii, va fi prezent şi Ansamblul Artistic „Mureş” din Târgu Mureş. Cele două ansambluri vor avea câte 4 intervenţii fiecare.

Cele patru intervenţii, ce le revin Ansamblului Artistic „Doina Gorjului”, constau în evidenţierea obiceiurilor din aproape toate zonele etnografice din România.”Noi vom avea 4 momente legate de naştere ( obicei muntenesc), de muncă (obicei din zona Sălajului) şi de nuntă (din Moldova şi Oltenia)”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic „Doina Gorjului” din Târgu Jiu.

Alături de grupul de dansatori profesionişti ai ansamblului, pe scenă va fi prezent şi taraful ansamblului dar şi Kamara, unul din membrii formaţiei Alb şi Negru, care va dansa alături de dansatorii profesionişti ai „Doinei Gorjului”.

Ansamblul Artistic „Doina Gorjului” a mai fost prezent la „Dansez pentru tine” şi în alte ediţii ale concursului dar „de fiecare dată am fost onoraţi de invitaţie şi vom fi acolo cu mare drag”, a declarat Gheorghe Porumbel, care susţine de altfel că dansatorii se pregătesc de mult timp pentru acest moment.

Împreună  cu ansamblul „Doina Gorjului” vor mai fi prezenţi la „Dansez pentru tine” şi coregraful Valeriu Saraolu, dirijorul Marcel Parnica şi directorul ansamblului Gheorghe Porumbel.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: