„Domnul Dan”, din nou candidat în Colegiul lui Ponta

Dan Diaconescu este propunerea PP-DD Gorj pentru a fi în fruntea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Anunţul a fost făcut de preşedintele PP-DD Gorj, deputatul Niculina Mocioi.

Mocioi menționează că propunerea respectivă vine și ca urmare a rezultatelor foarte bune pe care organizația le-a obținut la alegerile parlamentare din anul 2012, când Dan Diaconescu a candidat pentru un post de deputat pe Colegiul 6 Târgu Jiu. „Este doar o propunere a noastră. Nu avem deocamdată un răspuns din partea conducerii centrale, dar sperăm să îl avem pe domnul Dan Diaconescu candidat din partea PPDD Gorj. Până pe 31 ianuarie ar trebui definitivate listele și, ca urmare, până atunci vom ști dacă dumnealui va candida la europarlamentare având susținerea organizației noastre”, a spus șefa PPDD Gorj.

Niculina Mocioi declară că o eventuală candidatură a lui Dan Diaconescu din partea filialei Gorj a partidului îi va mobiliza și mai mult pe membrii organizației în campania electorală care urmează, dar și în cea de strângere de semnături pentru susținerea candidaților PPDD. „Din ceea ce știu eu, o să fie nevoie de 200.000 de semnături strânse în toată țara, ceea ce înseamnă cam 5000 în fiecare județ. Cum noi am avut 33% din voturi în 2012 și am fost prima organizație din țară în cadrul partidului, probabil că și numărul semnăturilor pe care colegii noștri le așteaptă de la noi o să fie mai mare, iar o candidatură a domnului Diaconescu ne va ajuta în acest sens”, a mai spus deputatul Niculina Mocioi.

Dan Diaconescu a candidat în decembrie 2012 pentru un post de deputat de Gorj pe Colegiul 6 Târgu Jiu, el pierzând însă atunci lupta electorală în fața actualului premier Victor Ponta, care a fost ales pentru a treia oară parlamentar în Colegiul amintit.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: