Dosarul ”sex cu minori la PSD 2”

Mai întâi le întârzie menstruația, creșterea și în general dezvoltarea. Un preț mic de plătit pentru performanță. Mai sunt și bătute ca să priceapă, alteori dau greș încă din copilărie. La 12 ani fac muncă de adult, iar când fac 18 ani sunt deja prea bătrâne așa că sunt pensionate. Nu-i de mirare de ce, deja sunt chinuite, din cauza antrenamentelor intense, de boli articulare specifice bătrâneții, ba poate s-au mai pricopsit și cu vreo hernie de disc. Ce se întâmplă cu ele de la 18 ani încolo? Naiba mai știe? Treaba lor! Unele pozează în Playboy, altele poate chiar ceva mai îndrăzneț, de ce nu chiar site-uri porno, și o țară întreagă o ia ca pe o ofensă personală. ”Ce curve!”, va rosti scârbit în barbă tocmai publicul Antena 3.

Ieri, la Antena 3, s-a difuzat în direct o partidă de sex în grup cu minori încheiată uluitor cu o poză în grup (vedeți? Se leagă) cu Ponta, Gâdea și gimnastele de la lotul național. Mi se pare inacceptabil că așa ceva s-a putut întâmpla. Cine le apără pe fetele astea de hienele pedofile de genul celor adunate ieri în platou? M-aș aștepta ca, după emisiunea de ieri, niște instituții să se autosesizeze. Protecția Copilului? Poliția? CNA-ul, măcar? Părinții ce-or zice? Nu se întâmplă des ca propriul copil să-ți fie violat în direct la televizor. Nu literalmente, firește, ci violat la un nivel poate chiar mai profund: aruncat într-un război în care lupta se duce în fecale, discreditat încă dinainte să aibă discernământul necesar pentru a se discredita singur, dacă are chef.
Mi-s foarte dragi gimnastele de la lotul național după abuzul la care au fost supuse ieri. Sper ca măcar unele dintre ele să ajungă mari campioane și, când vor deveni mai mature și vor realiza ce li s-a întâmplat, să coboare de pe podiumul Olimpiadei și primul lucru pe care să-l spună să fie: ”Rușine, PSD, și mulțumesc mult mie, că am ajuns aici în ciuda a tot ce mi-au făcut Antena 3 și antrenorii mei!”.

În orice caz, eu le urez noroc. Și o țară întreagă așteaptă următoarea campanie electorală, poate-poate vom mai vedea și noi niște campioni la televizor nebăgați în seamă în rest. Măcar atunci, nu? Se ocupă politicienii.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: