Două supermarket-uri noi la Motru

Motrenii îşi vor face de sărbători cumpărăturile în cel mai mare supermarket din oraşul lor. Supremarket-ul Plus îşi va deschide porţile în preajma sărbătorilor de iarnă. Între timp, o altă investiţie privată aşteaptă să ia amploare tot la Motru.

Supremarketul amplasat pe strada Macului este aproape de finalizare. Potrivit primarului Dorin Hanu se lucrează de zor pentru ca locuitorii din Motru să primească de sărbători cel mai frumos cadou: un supremarket de rang european. „Ştiu că se lucrează intens, au toate documentele în ordine. Investiţia este pe strada Macului, este o investiţie privată. Cert este că de sărbători va fi finalizată şi motrenii vor avea un nou magazin unde să-şi facă cumpărăturile”, a declarat Dorin Hanu, primarul oraşului Motru.

Terenul pe care se face investiţia aparţinea motrenilor însă aceştia au vândut pentru ca oraşul să beneficieze de o investiţie germană foarte cunoscută.

Situaţia este cu atât mai îmbucurătoare cu cât oraşul Motru nu pare să ducă lipsă de investitori. De curând, o altă firmă străină a venit în oraş pentru a se interesa de construirea unui alt supermarket. De data aceasta reţeaua de magazine Practiker vrea să ajungă şi în judeţul Gorj. „Au venit la mine nişte domni interesaţi să mai facă un supermarket Practiker pe Calea Severinului. Eu am fost deschis şi sunt în continuare deschis la orice tip de investiţie privată în oraşul Motru. Ei s-au interesat, am discutat, le-am spus că sunt de acord dar nu au mai venit să facă vreun document. Nu cunosc valoarea investiţiei, dar vă spun că nu au mai venit să solicite certificat de urbanism sau autorizaţie de construcţie”, a adăugat Dorin Hanu.

În oraşul Motru este deja un supermarket Penny, urmând ca din iarnă şi supermarketul Plus să înceapă activitatea.  

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: