Drumarii din Oltenia, convocați la Rânca și amenințați cu demiterea

Șefii districtelor de drumuri din regiunea Olteniei au fost convocați într-o ședință de lucru în stațiunea Rânca. La discuții, a luat parte și coordonatorul deszăpezirii din cadrul Companiei Naționale de Drumuri. Directorii secțiilor de Drumuri Naționale au primit avertismente și amenințați că vor fi dați afară.

Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri Craiova, le-a atras atenția șefilor Drumurilor Naționale din Oltenia că riscă să plece acasă dacă vor folosi utilajele pentru deszăpezire pe drumurile județene. „Am niște informații. Mare atenție! Dacă aflu că vreun utilaj de la Drumurile Naționale acționează pe un drum județean sau pe orice alt drum care nu este în administrarea noastră, pleacă acasă! Sincer vă spun. Sunteți demiși în secunda doi. La fel și dacă voi afla că un singur gram de sare este împrăștiat în altă parte decât pe drumurile noastre. Repet, plecați acasă cu toții”, a fost avertismentul lui Bratu.

În plus, acesta a anunțat că va face controale inopinate în toată regiunea ca să verifice dacă sunt probleme. „Voi merge ziua, noaptea, în fiecare district. Vreau să mă asigur că nu sunt probleme, că sunt utilaje suficiente, deservenți, stoc de material antiderapant. Voi face controale în fiecare noapte, mai ales după ce va începe ninsoarea”, a mai adăugat Bogdan Bratu.

La întrunirea de la Rânca, au fost invitați toți șefii de districte din regiunea Olteniei. A participat la discuții și Florin Dascălu, șeful comandamentului de deszăpezire din cadrul CNAIR. „La nivelul companiei, nu ne așteptăm să avem probleme. Avem contracte pentru toate secțiile de drumuri naționale, avem stocurile de material antiderapant asigurate. Sperăm să nu fie probleme”, a explicat Dascălu.

Pe drumurile naționale din Gorj, vor acționa, în această iarnă, peste 70 de utilaje. 8 au urcat deja în stațiunea Rânca.

Galerie foto




Vizualizări: 1,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: