Dumitru Brăilă va fi preşedintele UNPR Târgu Jiu

Uniunea pentru Progresul României prinde contur în tot mai multe localităţi din judeţul Gorj. La Târgu Jiu preşedinte va fi omul de afaceri, Dumitru Brăilă, iar astăzi conducerea formaţiunii politice se întâlneşte cu toţi membrii şi şefii de organizaţii pentru a le înmâna împuternicirile.

Uniunea Naţională pentru Progresul României susţine Partidul Democrat Liberal şi au încheiat şi un protocol la nivel naţional, iar acum trebuie să se organizeze pentru a-şi pune oamenii în funcţii de conducere din cadrul instituţiilor publice. De organizaţia de la Târgu Jiu se va ocupa Dumitru Brăilă, care la propunerea preşedintelui, Marius Vlaicu, a acceptat această funcţie. Omul de afaceri nu a mai făcut până acum politică şi spune că UNPR este o formaţiune politică ce îi oferă încredere într-o schimbare în bine. „Eu sper să facem o altfel de politică, acesta este şi motivul pentru care m-am înscris în UNPR, la nivel de Târgu Jiu sper să fac o treaba bună“, a declarat Dumitru Brăilă.

15 organizaţii în Gorj

Astăzi va avea loc şi o întâlnire cu membrii şi şefii de organizaţii. Deocamdată în 15 localităţi din Gorj a prins contur această formaţiune politică. În urma discuţiilor şi alegerea oamenilor care să îi pună în fruntea instituţiilor, conducerea UNPR Gorj va avea discuţii cu Partidul Democrat Liberal pentru a stabili instituţiile care le revin. “Încet, dar sigur ne organizăm şi alături de PDL sperăm să facem echipă bună. Deocamdată ne sfătuim să vedem ce oameni vom pune în fruntea instituţiilor care ne revin în urma protocolului“, a declarat preşedintele UNPR, Marius Vlaicu.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: