E război pentru Europa !

Bătălie cu bătălie se câştigă războiul! Energia Pandurii e intr-o lupta de „gherilă” pentru un loc de Europa. Energia face parte dintr-un grup de 6 echipe despărţite de numai 3 puncte în clasament. „Fiecare meci contează”, spun siguri pe ei gorjenii.

Energia a câştigat prima bătălie din 2012 la Călăraşi dar războiul rămâne unul de durată. Gorjenii sunt pe locul 4, prinşi între Odorhei şi Caraş Severin, echipe ce au acelaşi număr de puncte ca şi ei.

Se bat cu alte 6 echipe pentru Europa !

Oamenii lui Andrieş trebuie să tragă tare la fiecare meci pentru a rămâne sus. Doar 3 puncte despart Energia de locul 8, ocupat de Suceava. Între aceste două echipe mai sunt strecurate Caraş Severin, Dinamo Călăraşi şi Potaissa Turda. „În afară de Constanţa care s-a desprins în câştigătoare, eu zic că sunt vreo 7 echipe care se bat pentru primele locuri. Va fi destul de dificil. Trebuie să câştigăm meciurile, să ne facem jocurile noastre de echipă omogenă şi experimentată. Să ne câştigăm meciurile de acasă şi acolo unde se poate şi în deplasare. Avem un program foarte greu în continuare. Dacă trecem cu bine peste luna aceasta, vom fi în regulă”, spune preşedintele Gore Popescu după ce i-a mai liniştit pe handbalişti achitându-le o parte din salariile restante. „Momentan nu trebuie să ne propunem să prindem cupele europene. Trebuie să luăm meci cu meci şi să vedem ce se va întâmpla. Suntem în grafic, suntem un grup, nu avem individualităţi dar compensăm prin forţa grupului”, zice şi antrenorul Andrieş.

Păiuş nu forţează cu Suceava

Soldatul universal al Energiei a revenit la treabă! Păiuş a terminat tratamentul pentru problemele la umăr şi s-a întors la antrenamente. Andrieş nu vrea să-l forţeze şi nu-l va băga pe teren vineri contra celor de la Bucovina Suceava. „Păiuş nu va juca. Se va dezechipa dar nu-l voi băga, nu e refăcut total. E încă în perioada de pregătire, trebuie să-şi refacă musculatura la nivelul braţului. Vreau să-l am apt la meciul următor cu Bacău”, spune Andrieş, care în afară de Păiuş şi Giotoiu, are toţi jucătorii apţi de efort.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: