Ecaterina Andronescu a întârziat la deschiderea anului universitar

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Ecaterina Andronescu, şi-a făcut un obicei de a întârzia la manifestările la care este aşteptată în judeţul Gorj. Sâmbătă, ministrul trebuia să participe, la ora 14.00, la deschiderea anului universitar, dar a ajuns după ce toate oficialităţile şi-au terminat discursurile. Reprezentanţii universităţii şi oficialităţile judeţene au fost nevoite să ia o pauză până a ajuns Andronescu.

Ministrul Educaţiei a ţinut să le ureze succes studenţilor şi cadrelor universitare. „Suntem la început de drum. Orice început de an este dătător de speranţe, de speranţe într-un an mai bun, ceea ce vă doresc din tot sufletul şi dumneavoastră doamnelor şi domnilor profesori şi dumneavoastră, dragi studenţi. Un an universitar, cât se poate de fructuos să aveţi în universitatea dumneavoastră”, le-a urat Andronescu.

Preşedintele Senatului Universităţii „Constantin Brâncuşi”, Adrian Gorun, a precizat că astăzi vor fi organizate festivităţi de deschidere a anului universitar la fiecare facultate în parte. „Din acest moment anul academic 2012-2013, la Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, este deschis. Luni, decanii vor realiza cursurile festive la fiecare componentă”, a precizat Gorun.

Pentru prima dată în ultimii şapte ani, primarul Florin Cârciumaru a lipsit de la manifestările prilejuite de deschiderea anului universitar. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a precizat că, cel mai probabil, primarul Florin Cârciumaru va mai sta câteva zile acasă, după accidentul suferit miercuri seara.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: