Energeticienii de la Turceni au stricat alcooltestele

Complexul Energetic Oltenia a angajat o firmă care să repare aparatele de măsurare a alcoolemiei salariaţilor de la Sucursala Electrocentrale Turceni.

Societatea deţine tehnologie cu senzor electrochimic ce oferă o mare precizie şi stabilitate a determinărilor de alcoolemie si posibilitatea de a face un mare număr de teste măsurând alcoolemia din corp prin testarea unei mostre din respiraţie. Firma câştigătoare este SC Filip Impex 93 SRL Bucureşti, o societate care prestează servicii de verificare, reparare, calibrare şi etalonare a aparatelor alcooltest. Pentru acest serviciu SE Turceni a plătit doar 2960 de lei fără TVA, iar astfel este asigurată „buna desfăşurare a activităţii de prevenire a consumului de alcool în incinta Sucursalei“.

Tot luna aceasta a mai fost postat un anunţ pe SEAP, pentru o licitaţie inedită. De această dată la Divizia Minieră. Conducerea caută o firmă care să realizeze un „studiu privind evaluarea şi gestionarea riscurilor psiho-sociale pentru personalul direct productiv şi TESA din cadrul Sucursalei Divizia Minieră“ din Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi. Valoarea estimată a contractului este de 50.000 de lei fără TVA, iar dosarele se depun până pe 30 iulie.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: