Energia Rovinari vrea să învingă la Otopeni

Energia Rovinari joacă în această etapă în deplasare, la Bucureşti, un meci dificil cu CS Otopeni. Gazdele se află în aceiaşi zonă a clasamentului cu Energia, gorjenii ocupând locul opt cu 16 puncte iar CS Otopeni locul şapte cu 17 puncte.

Jocul se anunţă dificil pentru gorjeni prin prisma faptului că se dispută în deplasare dar şi pentru că Energia nu reuşeşte să se impună la meciurile de pe alte terenuri. „Va fi un meci destul de dificil pentru că este un meci în deplasare. Au pierdut un singur meci acasă cu Clujul dar în deplasare le-am pierdut aproape toate. Otopeniul are o echipă la fel ca a noastră, de mijlocul clasamentului. Este un joc important, dar nu este meciul turului. Oricui noi ne-am propus să câştigăm unul sau două jocuri până la finalul turului şi acesta ar putea fi unul dintre ele.”

Înaintea acestui meci antrenorul Energiei a vorbit din nou despre achiziţiile pe care Energia trebuie să le facă, printre cei vizaţi pentru a fi aduşi din iarnă numărându-se şi doi foşti componenţi ai lotului, doriţi acum de preşedintele Cumpănaşu. „Dacă aş avea bani nu ştiu câţi jucători aş păstra din lotul actual. În vară puteam să îi păstrăm cu uşurinţă pe Trim şi Darby. Trebuie să jucăm cu ce avem şi trebuie să lucrez cu aceşti jucători. Nu pot să spun pe cine aş păstra la echipă şi pe cine nu, pentru că suntem dependenţi de aceşti jucători buni şi răi. Am vorbit cu Trim şi Darby. Ei ar vrea să revină la Târgu Jiu să joace, însă trebuie rezolvată problema banilor” a mai precizat Evans referitor la achiziţiile care s-ar putea face pe viitor.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: