Energia vrea să administreze prima înfrângere celor de la Satu Mare

Energia se deplasează în această etapă la Satu Mare unde va juca sâmbătă, de la ora 11:00, cu HCM Satu Mare. Adversarii din această echipă sunt o echipă incomodă care pune probleme mari oricărui adversar pe teren propriu unde are trei victorii în cele trei meciuri disputate acasă. Vasile Stângă şi-a liniştiţi jucătorii după ce a purtat discuţii cu conducerea şi a primit asigurări că se vor achita salariile restante şi speră acum că jucătorii se vor mobiliza pentru a obţine victoria.

Aflaţi pe primul loc la egalitate de puncte cu HC Odorhei, handbaliştii vor să administreze celor de la Satu Mare prima înfrângere pe teren propriu. Gorjenii sunt conştienţi că HCM nu e o echipă care să cedeze uşor acasă şi ia meciul în serios. Pentru a păstra contactul cu prima poziţie Energia are nevoie de o victorie, antrenorul Stângă fiind de părere că este posibilă obţinerea punctelor, dar nu va fi uşor: „Nu e chiar aşa de uşor la Satu Mare, va fi un meci foarte greu. Echipa din Satu Mare a produs de altfel şi o surpriză, a bătut la 7 goluri diferenţă Bacăul, deci este o formaţie de luat în seamă”.

Fiind echipa revelaţie a acestui sezon, Energia este privită altfel de adversari, chiar şi de cei aflaţi în subsolul clasamentului cu toţii dorind o victorie în faţa echipei selecţionerului. „Orice meci pentru noi în deplasare este foarte greu. Presiunea mai mare este pe noi, nu pe cei de la Satu Mare, obiectivul lor este să scape de retrogradare, pe când al noi este cu totul altul”, a mai spus ieri Stângă recunoscând că nici echipa sa nu este într-o formă sportivă foarte bună. Tehnicianul a mai spus că speră ca elevii săi să înţeleagă că diferenţa de valoare dintre cele două echipe este foarte mare şi că aceasta este în favoarea lor.

„Normal a fi să câştigăm acest joc. Mă îngrijorează puţin meciul pentru că e greu, Satu Mare joacă acasă iar noi trebuie să strângem rândurile şi să ne revenim. Ei au trei victorii din trei meciuri acasă, este o echipă de casă, imprevizibilă dar nu mi-e frică de Satu Mare cât de echipa mea”, şi-a exprimat antrenorul Energiei temerile înaintea acestui joc. HCM a rămas recent fără

Promisiuni că se vor achita salariile

Antrenorul Energiei a precizat ieri că nu mai există tensiune la echipă pentru că sunt promisiuni că în aceste zile se vor achita salariile restante: „A venit domnul Gore şi ne-a promis că ni se vor achita salariile. Deci, din punctul acest de vedere băieţii ar trebui să fie liniştiţi.” Stângă a mai precizat că astfel de tensiuni sunt inevitabile la orice echipă  dar jucătorii trebuie să treacă peste ele şi să îşi vadă de pregătire şi jocuri: „În cadrul unei echipe mai apar tensiuni, este normal să apară. Orice echipă trece prin momente foarte bune şi mai puţin bune, dar tot noi suntem cei care trebuie să ne revenim şi să jucăm la forma care am fost pentru a ne îndeplini obiectivul impus la începutul sezonului, locurile 1-3”.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: