EŞEC! Pandurii spune: Adio Europa!

Pandurii Târgu Jiu a pierdut aseară pe teren propriu, scor 0-1 cu ACS Poli Timişoara. Golul oaspeţilor a fost înscris în minutul 33 de Claudiu Belu. Pandurii a făcut din nou un meci slab, de această dată în faţa unui stadion aproape plin, intrarea fiind din nou liberă.

Demiterea antrenorului Pustai şi readucerea lui Grigoraş nu a adus acel şoc la echipă, dorit de pesediştii care s-au cocoţat la conducerea clubului. Pesedişti care au fost din nou huiduiţi de publicul din Târgu Jiu, fiind şi spectatori care au cerut demisia lui Mihai Prunariu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Prunariu fiind şi vicepreşedinte al PSD Gorj. „Mă aşteptam la un meci greu, dar nu mă aşteptam să pierdem”, a spus noul antrenor al pandurilor, Petre Grigoraş. Antrenorul susţine că pe mulţi jucători îi cunoştea doar de la televizor. Acesta a avut în primul 11 doar trei jucători pe care i-a antrenat şi prima dată când a fost la Pandurii. „Erau multe necunoscute pentru mine, pe mulţi jucători îi cunoşteam numai de la televizor. Următoarele etape vor fi unele de cunoaştere a lotului, de analiză, vreau să îi cunosc pe jucători, să trimit pe fiecare dintre ei în teren, să vedem cine merită să rămână”, a spus Grigoraş.

Antrenorul pandurilor a spus că accederea pe un loc de cupe europene este unul compromis: „Obiectivul era compromis în proporţie de 90%. Cu această nouă înfrângere, trebuie să ne gândim cum să nu fim depăşiţi şi de urmăritoare. Obiectivul meu va fi din vară încolo, dar nu mă aşteptam să debutez cu o înfrângere”.

Grigoraş a început meciul cu patru atacanţi, sperând ca echipa sa să marcheze repede. „Am fost depăşiţi din toate punctele de vedere. Am dominat teritorial, dar fără a le pune poarta în pericol. Este deranjant, mai ales că venise multă lume la stadion”, a mai spus Grigoraş.

„Pandurii a început bine, dar ştiam că nu poate să ţină ritmul. Am avut şi posibilitatea să facem 2-0, deci cred că victoria noastră este meritată“

Dan Alexa, antrenor Poli Timişoara

FAZE

Min. 10: Unguruşan trage puternic de la 25 de metri, Nuno Claro respinge cu greu în lateral.

Min. 16: Szekely scapă singur cu Gliwa de la limita ofsaidului şi e deposedat în ultima clipă de Bratu care împiedică un gol ca şi făcut.

Min. 25: Nistor  a scăpat singur cu Nuno Claro, a pasat în faţa porţii, dar mingea nu a fost ajunsă nici de Matulevicius, nici de Alex dos Santos.

Min. 33: oaspeţii deschid scorul prin Claudiu Belu după o lovitură liberă de la 30 de metri şi o recentrare în faţa porţii pentru Belu care a marcat simplu din 5 metri.

Min. 63: Alex dos Santos reia imprecis cu capul din 6 metri după centrarea lui Unguruşan.

Min. 77: Szekely scapă singur cu Gliwa, îl păcăleşte pe Bratu, dar şutul său e scos excelent de portarul polonez al pandurilor.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: