Euro 2016: Ce să faci pentru a nu pierde banii

Atunci cand esti parior profesionist si traiesti din asta, esti intrebat destul de des de sfaturi pe care le poti da celor care sunt la inceput sau celor care isi doresc sa castige mai mult. De aceea, ne-am gandit sa intrebam astfel de persoane si am ajuns la cateva concluzii, pe care le vom prezenta si aici.
In primul rand, trebuie sa spunem ca sfaturile noastre sunt indreptate catre cei care pariaza pe fotbal. Desi exista mult asemanari intre sporturi, exista si diferente, iar acest lucru nu trebuie sa va incurce. Asadar, pariezi pe fotbal sau vrei sa o faci Probabil ca nu te-ai gandit ca Leicester va castiga titlul in Anglia si nici ca Atletico Madrid va juca a doua finala de Champions League in ultimii doi ani .... si, asa stand lucrurile, probabil ca ai pariat pe alte echipe si dusi au fost banii. Ceea ce iti vom spune in continuare nu iti va aduce suma investita inapoi, dar poate cel putin te va ajuta sa nu mai fii nevoit sa pierzi prea mult. Asa ca, sa incepem.


Niciodata sa nu pariezi pe ceea ce nu iti permiti sa pierzi

Aceasta ar trebui sa fie cea mai simplu de inteles regula si, cu toate acestea, ea se dovedeste a fi cea mai grea de indeplinit pentru majoritatea pariorilor. Fiecare jucator care se afla in fata unei serii cu multe castiguri sau cu multe bilete pierdute poate sa fie tentat sa parieze bani pe care nu isi permite sa ii piarda. Daca esti si tu in aceasta situatie, sfatul este unul singur nu fa asta. Este foarte usor sa cazi intr-o astfel de capcana pentru ca atunci cand castigi te crezi invincibil si esti tentat sa verifici mai departe daca este adevarat, iar atunci cand pierzi nu iti doresti decat sa aduci banii inapoi. Dar niciuna dintre acestea nu sunt solutii bune, niciodata.
Pariorii profesionisti numesc aceasta situatie “blestemul pariorului”. Indiferent daca vei castiga sau nu, pe termen lung strategia este una falimentara. Cu cat pariezi mai mult, cu atat agentiile au sansa de a lua de la tine tot ce ai castigat, iar cand pierzi este clar ce se intampla. Asadar, cea mai buna strategie este sa calculezi suma de bani pe care iti poti permite sa o pierzi chiar dinainte de a incepe sa pariezi si sa nu treci sub niciun chip peste ea. Si imagineaza-ti cum te vei simti daca vei pierde mai mult decat poti duce. Poate asa te vei convinge nici sa nu incerci sa treci peste suma stabilita.


Nu incerca pariuri fanteziste

Multi pariori profesionisti considera ca pariurile cu multe combinatii au fost inventate de agentii pentru a-ti lua banii. Acestea propun niste castiguri imense, dar sansele pentru ca ele sa si apara sunt foarte mici. Daca un prieten iti spune ca singura sansa de a castiga bine este sa pariezi exact pe astfel de bilete, trebuie sa stii ca el se insala. Asadar, nu incerca sa faci combinatii de 6, 8 sau 10 meciuri in speranta ca prin inmultirea cotelor sa castigi sute de mii de lei, pentru ca nu se va intampla niciodata.
In aceasta situatie nu ar fi rau sa iti amintesti proverbul care spune ca “fiecare calatorie incepe cu un singur pas”. Daca vrei sa pariezi, incearca un pariu simplu, cu o cota relativ mica. Asa, ai toate sansele sa castigi, dar nu te vei imbogati. Crede-ne, nimeni nu a facut-o vreodata, pentru ca mereu apare tentatia de la punctul 1. In plus, nu strica nici sa te informezi. Exista chiar si carti despre pariuri si ele nu au fost scrise degeaba. Sunt informative si, daca ai rabdare, te vor invata ce si cum trebuie facut pentru a reusi. Oricum, este o solutie mai ieftina decat a invata pe propriul buzunar.


Pariaza pe ceea ce stii

Sunt sanse destul de slabe ca un meci de fotbal sa se termine exact asa cum vrei tu, fara ca lucrurile sa se complice. Asa ca, de ce sa risti mai mult si sa pariezi pe un eveniment pe care nu il cunosti foarte bine Nu trebuie sa fii tentat sa pariezi sume mari pe campionate obscure doar pentru ca ele au cote mai mari. Daca stii doar ce se intampla in Romania, poate Spania si CL, nu exista niciun motiv pentru care merita sa incerci mai mult decat atat (in timp, iti poti imbogati cunostintele, dar asta este deja altceva).
Atunci cand plasezi un pariu, trebuie sa iei in considerare mai multe elemente cheie, printre care jucatorii, antrenorii si arbitrul (si nu uita ca sunt aproape 30 de jucatori implicati si, mai nou, cinci arbitri). In plus, exista si variabile precum clasamentul, programul, accidentarile, meciurile nationale, cartonasele sau vremea. In meciurile “exotice” (adica cele pe care nu le cunosti), nu exista informatie si informatia inseamna bani in domeniul pariurilor. Si, nu in ultimul rand, daca le stapanesti bine, doua campionate pot fi suficiente. In fiecare etapa exista 8 sau 10 meciuri doar in prima divizie (plus cupele si liga 2), asa ca riscul de a paria pe altele devine inutil in aceasta situatie.


Ai mare grija la ponturi
In primul rand, trebuie sa te feresti de ponturile platite. Cum multi dintre cei care le ofera nu sunt mai buni decat tine in aceasta situatie, nu merita sa dai si bani pentru ele, atat timp cat in cele mai multe situatii nu iti vor aduce nimic bun. Iar daca intalnesti site-uri care spun ca au descoperit formula de a castiga la pariuri si incearca sa ti-o vanda, ar trebui sa iti dai seama din prima ca totul este putred.
Apoi, exista si oameni care spun ca au informatii din interior despre meciuri, dar si aceste afirmatii sunt la fel de false. Nu spunem ca nu se trucheaza meciuri, mai ales in tari “exotice”, dar cei care stiu de ele sunt extrem de putini si nu vor fi niciodata dispusi sa spuna despre asta.
Asadar, niciodata sa nu platesti pentru ponturi. Daca persoanele care le dau sunt atat de bune, ele vor castiga bani din pariuri, ceea ce ar fi suficient. Si, cum se apropie perioada, daca vrei ponturi la pariuri pentru finala Euro 2016, noi iti recomandam PariuriX.com, site-ul pe care il folosim in situatii de acest gen. Ponturile sunt gratuite si, de cele mai multe ori, exacte, dar nu trebuie sa uiti ca tu ramai cel care plaseaza pariul, asa ca ultima decizie iti apartine.
Pariaza pe castigatoarea Campionatului European de Fotbal din 2016 la cele mai bune cote de pe piata!

https://pariurix.com/finala-euro-2016.html

Finala Euro 2016 prezentata de PariuriX


Niciodata sa nu pariezi pe cotele extrem de mari
Daca vezi o cota de 50 la 1, castigul ei va fi unul imens, chiar daca pariezi si 10 lei (vei castiga 500). Cu toate acestea, o cota de 50 la 1 se adevereste o data pe an sau mai rar. Poate ca veti spune ca Leicester a castigat si cu mai putin de atat, dar acesta este un eveniment extrem de rar. Pana la urma, asta este frumusetea fotbalului, dar, cand pariezi, trebuie sa uiti pentru o secunda ca esti fan si sa gandesti ca un afacerist. Nu spune nimeni sa nu te bucuri de povestile de succes ale celor mici, dar niciodata sa nu te si bazezi pe ele cand pariezi.
Gaseste aici cele mai bun oferte promotionale ale caselor de pariuri licentiate in Romania, chiar pe cel mai bun site de specialitate de la noi.


Distreaza-te
Nu in ultimul rand, nu uita sa te si distrezi. Fotbalul se priveste de placere si, chiar daca joci si castigi bani din el, cu cat esti mai serios, cu atat te vei bucura mai putin de experienta avuta. De aceea este bine sa pariezi sume mici, pentru a nu fi dezamagit ca le pierzi. Si doar atunci cand stapanesti extrem de bine sistemele de pariuri si toate nebunia cu variabilele implicate poti trece si la lucruri mai serioase, dar tot cu pasiune. Pentru ca, in sport, ea este cea mai importanta si singurul lucru care ramane peste ani si ani.
PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Vizualizări: 1,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: