Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ex-ministrul Berca se cere afară din celula cu criminali!

Novăceanul care în ultimul deceniu a fost de la ministru de interne și consilier prezidențial la secretar general al Guvernului le-a cerut ieri magistraților să nu îl mai țină în spatele gratiilor pentru că nu mai vrea să stea în aceea;i celulă cu persoane anchetate pentru crime, el fiind totuși un fost ministru de interne.

Gabriel Berca a fost prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde s-a judecat contestația pe care a depus-o la mandatul de arestare preventivă emis pe numele său la sfârșitul lunii trecute, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție.

Acuzat că ar fi primit bani de la o firmă pentru campania electorală a PDL pentru ca, în schimb, să intervină la Guvern pentru alocarea unor fonduri la o primărie la care firma respectivă avea lucrări, Berca a negat acuzațiile, menționând că nu are nimic în activitatea sa de care să îi fie rușine, motiv pentru care a și cerut să fie scos din celula cu criminali. „În toată cariera mea, nu mi-e rușine de ce am făcut. Am fost ministru de Interne și acum stau într-o cameră cu oameni acuzați de tentativă de omor. Solicit să fiu cercetat într-o formă în care să mă pot apăra cu argumente", a spus Berca atunci când și-a pledat cauza, el sperând că magistrații îl vor plasa cel mult în arest la domiciliu.

De-a lungul anilor, pe lângă funcțiile publice pe care le-a ocupat, Berca a fost membru al PDL, apoi s-a înscris în PMP, iar de curând devenise activ în UNPR-ul condus de actualul ministru de interne, Gabriel Oprea, înaintea sa în spatele gratiilor ajungând un alt fost ministru de interne, Cristian David, acuzat și el de fapte de corupție.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: