Expertiza în dosarul lui Condescu, gata luna viitoare

Instanţa de la Olt aşteaptă de luni de zile expertiza care să demonstreze sau să infirme acuzaţiile conform cărora fostul preşedinte de la Pandurii, Marin Condescu, şi adjunctul său, Viorel Temelescu, ar fi prejudiciat clubul cu milioane de lei. Condescu are acum voie să meargă la clubul Pandurii, după o interdicţie de peste un an.

Concluziile experților sunt așteptate de o bună bucată de timp, ele fiind cele care vor influența categoric decizia pe care o va lua judecătorul de caz în stabilirea vinovăției sau nevinovăției celor doi inculpați, acum magistratul dând un termen limită pentru finalizarea expertizei respective. „Stabileşte un ultim termen pentru finalizarea raportului de expertiză la data de 02 februarie 2016, ora 11:00 Se va reveni cu adresă către doamna expert prin care i se va solicita să înainteze raportul de expertiză până la termenul astfel stabilit”, a decis instanța de la Slatina, acolo unde se desfășoară procesul celor doi foști șefi de la Pandurii.

Magistrații au prelungit, cu această ocazie, și măsura controlului judiciar pentru Marin Condescu, fostului președinte permițându-i-se însă, după mai bine de 2 ani, să revină la Clubul Pandurii, după ce, în toamnă, i se ridicase interdicția de a se apropia de reprezentanți legali ai clubului. „Respinge cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar formulată de inculpatul Condescu Marin, ca neîntemeiată. În baza art. 215 alin. 8 şi 9 C.p.p Admite în parte cererea inculpatului Condescu Marin, şi dispune încetarea obligaţiei impuse acestuia de a nu se deplasa la sediul Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu”, a stabilit instanța.

Marin Condescu a negat mereu acuzațiile ce i se aduc în acest dosar, susținând că nimic din activitatea sa la Pandurii sau din activitatea clubului nu a fost de natură să încalce legislația.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: