Falimentul minciunii şi al ticăloşiei

Antena 3 este un jeg cu iz penal. Asta ştiu şi ziariştii, şi procurorii, şi publicul cu un IQ măcar mediu, şi americanii, şi toată lumea. Mai nou, Antenei 3 i-au fost date cinci zile să părăsească sediul pe care îl ocupă la ora actuală, deoarece acesta trebuie executat, urmare a procesului pierdut de mafiotul Dan Voiculescu, stăpânul tuturor ţuţărilor de la Antene.

Evident, pe Antena 3 e înmormântare. Năpârcile sâsâie disperate, cer ajutor tuturor viermilor (gen Mircea Diaconu) care le-au rămas datori de-a lungul timpului, dar mai fac ceva. Cheamă lumea în stradă. Pregătiţi-vă de noi momente penibile cu pensionari debili mintal care să se agite în spatele cetăţeanului în maiou Mircea Badea, fără să ştie exact de ce o fac (dar le explică Gâdea imediat).

Protestele Antena 3 nu au funcţionat nici înainte. Și nu neapărat pentru că nu ar fi avut cantitatea. Dar contează şi cine e de partea ta. Una e să iasă tinerii în stradă după Colectiv, oameni inteligenți, educați și cu multe argumente care să-l pună pe fugă pe însuși marele protector al mafioților, Ponta Victor, și alta este să iasă (chiar și în număr egal) niște, mă scuzați, cretini. Pentru că nimănui nu-i este frică de cretini, pe de o parte. Și, pe de alta, un protest al cretinilor nu poate decât să-i enerveze și mai tare pe ceilalți, pe oamenii a căror părere chiar contează și ale căror proteste chiar provoacă fiori reci.

Antena 3 a dat faliment de mult, chiar fără să știe. Proști, dar mulți, fanii Antena 3 nu știu și nu pot să facă presiunile necesare pentru a-și salva cloaca favorită. Și nici cloaca însăși nu mai poate să mintă pe cineva care să poată face ceva, eventual bine intenționat. Pentru că ticăloșii și mincinoșii trebuie să știe ceva foarte clar: că, în democrații cel puțin, binele învinge. Așa că moarte ușoară și rapidă, nenorociților!

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: