Familie cu zece copii, într-o casă care stă să cadă

Își trăiesc viața într-o casă care stă să cadă. Este cazul unei familii cu 10 copii din localitatea Albeni, județul Gorj. Viața nu a fost prea blândă cu ei, iar acum au ajuns să locuiască în condiții greu de imaginat. Unul dintre copii are 16 ani și muncește pe un tractor în Timișoara. Face tot ce poate pentru a-și ajuta familia și tatăl imobilizat la pat.

Președintele Partidului Ecologist Român, filiala Gorj, a ajuns în Albeni la familia bătută de soartă. Reprezentanții PER Gorj fac tot posibilul să-i ajute și totodată fac și un apel către autoritățile locale.

”Sărăcie cruntă la Albeni, Gorj! O familie cu 10 copii trăiește la limita existenței umane. Echipa PER Gorj a fost, astăzi, în vizită la această familie și va încerca să o ajute în limita posibilităților. Rugăm pe această cale administrația locală, primăria localității Albeni și pe domnul primar Stan să colaboreze cu noi în sprijinirea acestor sărmani!”, a scris pe pagina de socializare Dan Miroiu, președintele PER Gorj.  

Imaginile la fața locului sunt traumatizante. Practic, este o chestiune de timp până când această casă o să vadă, pentru că se sprijină pe tot felul de bucăți de lemn și piatră, iar acoperișul este numai găuri.

Vizualizări: 2,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: