Festivalul Berii a început la Rovinari. Urmează Târgu Jiu!

Festivalul Berii a dat deja tonul distracţiei la Rovinari. Interpreţi de renume, precum Nicu Novac şi Claudia Ionaş, vor urca pe scena special amenajată de pe Bulevardul Minerilor, nelipsind nici spectacole de muzică uşoară şi întrecerile sportive. Săptămâna viitoare comercianţii se vor muta pe Insuliţa de pe Jiu, iar Festivalul Berii din acest an va aduce la Târgu Jiu pe Oana Radu, Alina Alina Eremia, What`s Up, Raluka şi DJ Sava.

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Berii se va desfăşura în această săptămână la Rovinari. Zeci de comercianţi şi-au instalat începând de ieri terasele cu mici şi bere pe Bulevardul Minerilor. Autorităţile locale au pregătit deja programul pentru week-end, la Rovinari urmând să fie organizate spectacole de muzică populară şi uşoară. „Sâmbătă şi duminică la ştrandul din oraşul Rovinari vor avea loc întreceri sportive. Vom avea şi un program folcloric susţinut de copiii rovinăreni. Printre interpreţii care vor veni la Rovinari vom avea pe Nicu Novac, Claudia Ionaş, DJ Sava şi Raluka”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul de la Rovinari.

Săptămâna viitoare distracţia se va muta la Târgu Jiu, în week-end fiind două zile de spectacole. „Festivalul Berii se va desfăşura la Târgu Jiu în perioada 18-24 august. Vineri, 22 august, ora 19.00, pe Insuliţă va avea loc un spectacol susţinut de Ansamblul „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Tot vineri la ora 21.00 va avea loc un spectacol susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Duminică, 24 august, ora 21.00, va fi organizat un spectacol cu: Oana Radu, Alina Eremia, What`s Up, Raluka şi DJ Sava”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Comercianţii sunt aşteptaţi pe Insuliţă începând cu data de 18 august. „Aşteptăm foarte mulţi comercianţi la Festivalul Berii. Pentru spaţiul concesionat aceştia vor plăti primăriei o taxă de 9 lei/mp”, a mai precizat Ramona Evulescu.

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: