Filiala Gorj a PDL, fără specialişti în energie

PDL Gorj nu are nici un reprezentant în Comisia de Energie a partidului, deşi, aşa cum spuneau pedeliştii, aceasta este filiala cu cei mai mulţi specialişti în energie. Alegerile au avut loc vineri şi reprezentantul Gorjului nu a primit suficiente voturi.

Candidatul desemnat de PDL Gorj a fost Ion Stoica, director la un departament din CE Rovinari. Propunerea nu a fost însă cea mai bună. Cel care a ajuns vicepreşedinte este Gheorghe Udrişte membru în cadrul Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Turceni. „Este o veste proastă, domnul Stoica n-a reuşit să întrunească numărul de voturi pentru a fi vicepreşedinte, dar este şi o veste bună,  că domnul Udrişte, care până la urmă e tot din Gorj, chiar dacă e stabilit în Bucureşti şi este directorul Metrorex, face parte din această comisie ca şi vicepreşedinte“, a declarat prim-vicepreşedintele partidului, Severus Militaru.

Surse din cadrul partidului spun că există nemulţumiri referitoare la propunerea făcută de BPJ de a candida Ionel Stoica din partea Gorjului, având în vedere că în primele discuţii candidaţii erau directorii complexurilor sau SNLO.

„Şi domnul Stoica era un reprezentat OK în comisie, faptul că n-a fost ales s-a întâmplat pentru că n-am reuşit să facem lobby aşa cum ar fi trebuit“, a mai spus deputatul.

Alegerile în cadrul comisiei au avut loc vineri la Timişoara şi au fost aleşi şapte vicepreşedinţi din 17 candidaturi. Unul dintre candidaţi a fost şi Marcel Hoară din partea judeţului Ilfov, însă nici el nu a obţinut voturi suficiente.

COMISII

În acest week-end au avut loc alegeri pentru Comisia Externă de Justiţie şi Drepturi Cetăţeneşti. De această dată, pedelistul Gigi Pecingină, de profesie avocat, a reuşit să ia voturi pentru a fi vicepreşedinte.  

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: