Fiul lui Morega şi-a încercat norocul la Aparegio

Dragoş Morega, fiul politicianului Dan Ilie Morega, a fost unul dintre cei trei candidaţi pentru postul de administrator vacant de la Aparegio, furnizorul regional de apă şi canal.

Sociatea Aparegio a organizat o selecţie în luna iunie pentru a desemna o persoană care să ocupe postul devenit vacant de membru în Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii. La selecţie şi-au depus candidaturile trei persoane: Romulus Modoran, fost consilier local la Motru care a încercat, fără succes, să ocupe şi poziţia de membru în Consiliu de Administraţie al societăţii Minprest Serv Rovinari; Aurel Popescu Stelea, fost preşedinte în cadrul CA al Întreprinderii de Drumuri şi Poduri (IDP) Gorj; Dragoş Morega, şef atelier Hidroserv Târgu Jiu. Toate cele 3 dosare au fost respinse de comisia de selecţie şi evaluare formată din 7 membri, motivele fiind diverse.

Dosarul lui Dragoş Morega a fost respins pentru că pentru că bilanţul ultimei societăţi pe care a condus-o „nu avea dovada înregistrării la organele fiscale competente”. „Cea mai multă experienţă în domeniu a fost la Hidroelectrica. N-am ştiut că trebuie înregistrat la organele fiscale şi nici nu cred că am vreo putere să înregistrez eu acest document de la Hidroelectrica Bucureşti. Nici când lucram acolo nu puteam să fac asta. Nu ştiu dacă îmi mai voi depune dosarul. Primul pas este să pot obţine un astfel de bilanţ înregistrat la organele fiscale, dacă nu reuşesc este clar că nu mai candidez, dacă nu pot. Chiar dacă reuşesc nu ştiu dacă voi mai candida, pentru că nici măcar nu am fost anunţat dacă se reia procedura, cum se reia, când se reia”, a declarat Dragoş Morega.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: