Fost patron de ziar, primar într-o comună din Olt

Fostul patron al cotidianului Lupta în Gorj, Gicu Cranta, cunoscut în judeţul nostru ca Geo Cranta, este primar în comuna Gura Padinii din Olt. Cranta a ajuns primar în comuna natală cu sloganuri precum  „Sunt tânăr şi ştiu ceea ce vreau“! Cranta a candidat din partea PNL şi a luat 39,93%, în timp ce contracandidatul său, pesedistul Gheorghe Cojonaru a obţinut 29,07%.

Din patron de ziar, Cranta a ajuns primar. Acesta a avut mai multe afaceri în Gorj, firme de construcţii şi un cotidian local, Lupta în Gorj. Cranta i-a luat locul primarului PSD Gheorghe Cojonaru. Gicu Cranta a avut şapte contracandidaţi.
„Născut pe meleaguri olteneşti, chiar în comuna Gura Padinii, Gicu Cranta cunoaşte bine pulsul comunei şi tocmai de aceea s-a înscris în această luptă, pe care, este sigur că o va câştiga. Sătul de nedreptatea făcută locuitorilor din comună, candidatul PNL vine cu noi idei şi planuri de schimbare în administraţia locală“, scria presa locală din Olt. Acesta le-a promis oamenilor că va reda comuna aparţinătorilor de drept, adică locuitorilor, va recupera tot pământul dat pe sub mână, va crea locuri de muncă, prin înfiinţarea unei crescătorii de peşte şi a unui lac de agrement şi va înfiinţa ferme de bovine. „Cu sprijinul locuitorilor voi reuşi. Sunt tânăr şi ştiu ceea ce vreau! Experienţa în administraţia publică, acumulată de-a lungul anilor, mă determină să lupt şi să câştig totodată. Este timpul să votaţi schimbarea!”, concluziona Gicu Cranta, candidatul PNL la primăria Gura Padinii.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: